Innovator

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Sali

#46 Příspěvek od Sali »

Tak dneska jsem mel konecne moznost osobne se poznat s Inovatorem.Negativni nazor jsem na nej mel uz pred tim ale dnes jsem se jen utvrdil v tom,ze je to jen hracka za nehorazne penize.Jo pro zacatecnika to urcite ma svou hodnotu,protoze se s tim muze naucit litat ale jak s tim sekne,tak dolital,protoze dily na nej u nas moc nekoupi.Inovator je postaven jen pro byznys jako auta,nejvic se vydela na nahradnich dilech.A s timto kdyz nekdo sekne,tak aby si objednal pul heliny. 8O
Sali
nostromo

#47 Příspěvek od nostromo »

Tak cerne bych to nevidel.
Sali

#48 Příspěvek od Sali »

Ja to tak cerne vidim a vyjadril jsem svuj nazor a sve znechuceni velmi slusne. :lol:
Sali
raging

#49 Příspěvek od raging »

zadna katastrofa to rozhodne neni :D ted jsem s tim polital venku v zime a vetru,spatny to urcite neni :wink: ti bohatejsi zacatecnici budou mit dobre fungujici hracku :wink:
Zero
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Zero »

právě....začátečníci,mě t-rexe nebo protos vyjde taky na 13tis s elektronikou z číny,ale bez vysílačky a nabíječky,ale to si myslim že už je lepší vzít toho protose,ND jsou ais i levnější :D a sklolaminátové listy stojí 500kč,což je o 10kč víc jak na maxira :lol: :lol: :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
nostromo

#51 Příspěvek od nostromo »

Ber to tak, ze nekdo muze mit strach uz jen z velikosti. Dalsi vyhoda softwarova kontrola setupu.

Kdyz jsem to videl poprve, tak jsem rikal, ze to bude sracka. Po par letech si to nemyslim, muzu rict z vlastni zkusenosti, ze bych si to nekoupil, protoze jsem zvykly uz na normalni vrtasy.
Naposledy upravil(a) nostromo dne úte 17.02.2009 19:08, celkem upraveno 1 x.
raging

#52 Příspěvek od raging »

jasne,jak jsme ted byli na veletrhu v Norimberku,ani jsem se v jejich stanku na Innovatora moc nedival,pripadal me silne hrackoidni,hlavne mechanika.
Po dnesni zkusenosti venku ve vetru a mrazu,me Innovator prinejmensim uz dost zajima :wink:
BobasV

#53 Příspěvek od BobasV »

Tak co, chlapi ? Nepořídil si tento stroj ještě někdo další ? Napište svůj názor. Co kvalita provedení případně výdrž při ráně ? Nyní je již k dipozici i ceník náhradních dílů. Porovnal to někdo se zkušenostmi s cenami ND na jiné stroje ?
Zero
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Zero »

nevím,na ND jsem nekoukal,ale v hlinsku s tím létal pavel kefurt(tovární pilot thunder tigeru),koskrétně s innovatorem expert,a cvičil s tim slušně :) a vypadalo to celkem dobře,ale chtěj za to moc peněz... :roll:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Mikelo

#55 Příspěvek od Mikelo »

Pokud mám správné informace tak Innovator neposkytuje nic navíc co bych si nemohl napípat rovnou na vysílači, nebo na Duplex přijímači. Jaksi nevidím důvod proč kupovat něco do čeho nevrazím standardní serva ani akumulátor o problematické budoucnosti vysílače pro jiné použití nemluvě. Politice "musíte koupit jen tohle to je přímo na to" nefandím.
Když vím, že MT E325 včetně 3xLi-pol aku 2,2Ah vyjde na 12.000,- a uvážím ceny versus možnosti dnešních 2,4GHz systémů od Spectrum DX6i výše, tak mi Innovator příjde jako vábnička na začátečníky, byť hezká a pořád ještě přijatelnější než takový Spirit Fun, Walkera, Blade CP apod.
Můžete, kdo jej už chvíli máte, udělat z provozu fakticky vypovídající porovnání s něčím jako MT325 nebo T-Rex450, pokud máte možnost porovnání? Třeba se mýlím a byť se na nic RTF už snad uvrtat nedám, spousta začínajících pilotů bude vděčna.
2lizard

#56 Příspěvek od 2lizard »

Za kvalitu se vždy platí. Holt nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci.

Co se dá měnit na heli typu Rex, MiniTitan? Typy serv, regulátor, motor, gyro, typy pádel, vrtulek a rotorů - neb každému vyhovuje něco jiného. Vemte si třeba rotory - některé jsou citlivé na začátku, jiné na konci, některé v celém rozsahu - toto poznají spíše velmi zkušení, ale měl jsem možnost vyzkoušet asi pět typů rotorů a musím říci, že na tom opravdu něco je, ač nejsem nějak extra zkušený.

A tato nemožnost volby by mi na inovátoru opravdu velmi chyběla, ač je pravdou, že jsem inovátor viděl jen na výstavě a na páčkách jej neměl, ale i to mi stačilo k tomu, abych o něj již nejevil zájem.

Také patřím mezi ty "uživatele", nikoli modeláře. Nerad se babrám s jakýmkoli nastavováním ap. Ale za dobu co mám Rexe, jsem šáhl na nastavování jen po nějaké havárii, nebo záměny komponentů, takže se nedá říci, že u něj sedím dnes a denně, jednou za čas si jej vezmu k TV a pomazlím se s ním při kontrole dotažení spojů.

I když něco do toho pocitu, že si něco nastavíte sami a pak to pracuje tak jak má, má také něco do sebe...
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
vlkr

#57 Příspěvek od vlkr »

Tak vám tedy nevím. Koupil jsem si Inno a myslím, že lítá hodně slušně. A po kotrmelci, který jsem s ním čumilům předvedl (a následné ráně), si myslím, že díly zas tak drahé nejsou. Pro předchozí přispěvatele: převody měnit lze a dávat jiná serva - proč? Je to vymyšleno tak, aby to fungovalo. Když chcete pořád něco tvořit, kupte si tunu materiálu a postavte svůj vlastní model a ten vybavte, čím jen chcete... Toto je helina pro ty co chtějí ze salonu odjet rovnou v novém voze. :D
off
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od off »

Ceny dílů na Inno jsou vcelku v pohodě, řekl bych až překvapivě příznivé, ovšem s výjimkou akumulátoru. Tady bych tedy přivítal akumulátor "méně inteligentní a za polovic" - 1800/15C za 1800 není žádná sláva...
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“