were píše:Jak ctu ty vase havarie, nemohlo byt na vine ruseni? Ja kdyz jsem jeste lital pouze s klasickou FM soupravou tak jsem vedel o dvou mistech na svych letovych placech kde je ruseni, ktere me jednou za cas vzdycky presne v tom miste sundalo - na jednom z tech mist, pokud to zarusilo, tak si to ero bud najednou namirilo vzhuru a motor vynechal (lepsi varianta), nebo si to naopak namirilo kolmo dolu na plny plyn (horsi varianta) - no a na tom druhem miste zase zacalo vzdy delat zbesile vykruty - tak me obe ta mista pripomnela vase havarie. Ale hlavne to pisu proto, ze mi chvili trvalo, nez mi doslo, ze na tech mistech padam na ruseni - nejdriv sem hledal problem vsude jinde, jenze elektronika pokazde pri prezkouseni fungovala bezchybne... pak sem si dokonce vymyslel nejake turbulence spojene s tim mistem a urcitym smerem vetru nebo tak neco - az pak mi doslo o co se vlastne jedna, koupil jsem dvougigo a od te doby (uz je to pres rok a letam tam i nekolikrat tydne, mam ti hned za domem) temi samymi misty proletavam bez jakehokoliv problemu, takze se moje hypoteza potvrdila.
Mám Spektrum DX6i myslím že to bylo to servo výškovky teď jsem ho rozebral a jsou vylámaný převody