JM píše:Tedˇještě dořešit to předělání módu. V tom návodu je to nějak divně popsaný

Takže problém vyřešen,
ale pozor případní zájemci o tento vrt'as, kdyby se vám stalo to samé s tím předěláváním modu2 na mod1-tady je vysvětlení: Všechno jsem dělal dobře, ale nakonec jsem zjistil, že soudruzi v číně naletovali potenciometry úplně blbě (např. při předělání na mód 1 a přepnutí switche č5 se plyn objevil na levém kniplu ve vodorovné ose

) -proto jsem se jednoho kolegy tady z fóra tak blbě zeptal, jestli se mají potenciometry prohazovat-jinak to prostě fungovat nemohlo (správně se potenciometry právě prohazovat nemusí). Celé pot'áky prohodit nejdou-kvůli západce aretace a trimu-zkrátka se to musí přeletoval a je to OK. Asi by to šlo i reklamovat, ale není to nic složitého a průměrně zručný člověk to zvládne s obyčejnou pistolovou pájkou během 5ti minut předělat. Přijít o záruku by se nemělo-když vysílačku vyloženě nezalijete cínem a nespálíte pot'ák dlouhým ohříváním tak není problém(když jsem ji já rozebral, bylo to od těch číňanů zaletováno velmi prasácky a byl i kápnutý cín vedle-no, jsem bývalý elektrikář, takže asi trochu náročnější na čínské provedení

) . Ale kdo se na to necítí, at' raději reklamuje. Tím nechci tvrdit, že s tato závada musí stoprocentně zase objevit, ale pokud ano, ušetří tato rada zbytečné trápení s vysílačkou
Takže po zprovoznění mi vrt'as velmi mile překvapil nejen krásnou ovladatelností, ale také tím, že vydržel opravdu dost ran bez poškození (zatím jsem ho proháněl raději bez kabinky). Zavisení a vyštelování jednotky trvalo cca 3 baterky a potom už jsem s ním dělal takové věci, na které jsem si s Rexem450 netroufl ani po 10ti dnech létání

jasně, je to také tím že ze 450tky máte větší respekt jak kvůli velikosti, tak kvůli ceně dílů. Ale ta stabilita tohoto prcka ve visu mi fakt překvapila! Přirovnal bych ji právě k dobře seřízené 450-kdo ví o čem mluvím tak potvrdí, že i u 450 šlo při správném seřízení ve visu skoro odložit vysílačku. Mrštnost Spirita mě taky uchvátila a i v celkem nepříjemných poryvech větru se choval celkem poslušně. No už se moc těším až ho dostanu pořádně do ruky a udělám tuning-ten drobek si ho fakt zaslouží!
Takže kdo váháte s koupí, klidně do něj jděte, určitě vás nezklame