Mno uvidíme...
Nějaké rady do začátku?
powder píše:Jen neočekávej stejnou pevnost a odolnost jakou má EasyStar. Ten Corsair je polystyrenový odlitek a tedy poměrně křehký... Takže lítat, ale nepadat!
RIP píše: Docela se to bojim posalt do vzduchu... jestli s tim půjde vůbec přistávat na břicho...
RIP píše:Trošku mě štve že to vydrží ve vzduchu jen 10 minut chtěl bych něco s čím jde lítat alespon 20 - 30 minut.
RIP píše:Díky to je dobrý vědět. Hmotnost reálnou u toho svýho nevim ale vyrobcem je udavaná nejak okolo 800 gramů jestli se nepletu. Je to docela těžký na předek. Koukal jsme na youtube jak s tim švihaj o zem a docela to vydrží. Bude to otázka ze začátku trochu štěstí a potom jak hodně s tim začnu blbnout. S Easy starem sem taky začal padat až když jsem začal dělat akrobacii a zkoušel lítat nízko nad zemí...
Trošku se bojím svého oblíbeného prvku vývrtky s výběrem do ploché zatáčky:-))) To by se mi mohlo propadnout a nebo bych nemusel vybrat vývrtku ale uvidím.
Otestuju to opatrně ....
Trošku mě štve že to vydrží ve vzduchu jen 10 minut chtěl bych něco s čím jde lítat alespon 20 - 30 minut.
otass píše:Jo jo. Stabilní je až běda. Včera i za dost živého větříku se létalo velmi hezky .... video
otass píše:Jo jo. Stabilní je až běda. Včera i za dost živého větříku se létalo velmi hezky .... video
cernos píše:otass píše:Jo jo. Stabilní je až běda. Včera i za dost živého větříku se létalo velmi hezky .... video
jakoupak kamerou je to natáčené?
HERRI píše:jee na tom odkazu je i video Handzela kterej bejval muj