Všem deproňákům, EPPákům a modelářům kteří používají lepidlo ve spray oznamuji že nejlevnější je asi momentálně v Lídlu. 400ml za 179 Kč. Zakoupeno, vyskoušeno, srovnatelné s 3M ale podstatně levnější. Značka Flash Bonder od Henkela.
Ak teda autor myslí 400g "korigovateľné" lepidlo spray Heinkel, tak polystyrén to riadne naleptáva, teda pre poystyrén nepoužiteľné. Nie je to náhrada za lepidlo "3M 77". Inak aj 3M vyrába tento druh korigovateľného lepidla (určené hlavne gre grafikov a výtvarníkov, po nalepení napr fotografie sa ešte určitú dobu dá posúvať po podklade) a má označenie 3M SPRAY MOUNT. Taktiež je nevhodné na polystyrén, naleptáva - odskúšané.
y
Ano to je přesně ono ale skoušel jsem zelený i bílý dopron (Klimapor nebo co to vlastně je) a nic mě to neleptá. Tak nevím možná obyč poliš to leptá. Já používal tu M3 77 a tohle mě přijde jako to stejný v jiným obalu. Kdybych to na tom depronu neskuošel tak sem nepíšu. Ideální v kombinaci s Purexem na stavbu depron křídel a jinak sem s tím lepil celýho Pibrosa a B2, protože na takový plochy používat třeba UhU POR by bylo asi na mrtvicu.
Prepáč, nechcel som spochybniť tvoje skúsenosti. Ja som skúšal obyčajný polystyrén a vrúbkovaný zelený IZOFLOR a leptalo to poriadne. Niektoré polystyrény su však možno odolnejšie ...
y
Ale né, každý má nějakou skušenost. Já s tím skusil slepit jako první právě zelený vroubkovaný IZOFLOR a lehký nástřik na obě plochy a drží a neleptá. Pak jsem skusil bílý CLIMAPOR pod tapety a taky žádný problém. Už po čuchu je to stejný jak ta 77ka od 3M.