Elasticky Shockflyer

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SrAjni

Elasticky Shockflyer

#1 Příspěvek od SrAjni »

:cry: Hi all.mam problem.Sprawil som si lietadlo typu shockflyer ale ma rozpetie asi 95 cm a lieta mi to ok ale je to gumove vzadu.Vyskovka a smerovka sa otacaju neskoro.Stocim s kridielkami a smerovka a vyskovka mi ostane stale rovnako a otoci sa neskor.Cely trup od kridiel k VOP a SOP sa mi hegle.Nevem co s tym.Dal som tam balzovy nosnik ale nepomohlo.Teraz rozmyslam o carbonovych tyckach ale 1 kus stoji 200,- :( preto ci sa to neda niak inak.Je to moj prvy 3D akrobat.thx :oops:
admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od admin »

je třeba mezi svislou a vodorovnou část křížového trupu vlepit ještě stojinu z depronu pod úhlem cca 45° - viz následující obrázek (klikni):

http://rcmania.cz/modules.php?name=Indy ... MediaNum=7
bergi
Kontaktovat uživatele:

Re: Elasticky Shockflyer

#3 Příspěvek od bergi »

SrAjni píše::cry: Hi all.mam problem.Sprawil som si lietadlo typu shockflyer ale ma rozpetie asi 95 cm a lieta mi to ok ale je to gumove vzadu.Vyskovka a smerovka sa otacaju neskoro.Stocim s kridielkami a smerovka a vyskovka mi ostane stale rovnako a otoci sa neskor.Cely trup od kridiel k VOP a SOP sa mi hegle.Nevem co s tym.Dal som tam balzovy nosnik ale nepomohlo.Teraz rozmyslam o carbonovych tyckach ale 1 kus stoji 200,- :( preto ci sa to neda niak inak.Je to moj prvy 3D akrobat.thx :oops:

Balza se ti prohne. pokud ti moc nezalezi na hmotnosti ja pouzivam na Vyztuzeni EPP smrk. profil. Pokud mas ale trup nebo kridlo tenci jak 1cm tak se bez uhliku neobejdes.
Passion 3D(CMP),mini Funtana-X ,ASP S61A,optik 6,dx6i,serva hitec,GWS,power HD
amerlock

#4 Příspěvek od amerlock »

Udělej to tak jak napsal Losna,akorát oproti fotce pokud možno výztuhu protáhni až dopředu k motorové přepážce(prostě po celé délce trupu) a máš vystáráno.To na fotce není příliš šťastné-už při malé ráně se ti zlomí trup v místě ukončení výztuhy. 8)
admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od admin »

to máš pravdu, u Guppyho to už mám po celé délce.... ale chtěl vědět jak proti kroucení a já neměl zrovna lepší fotku po ruce :oops:
amerlock

#6 Příspěvek od amerlock »

Gupy,to je nějaká novinka?Nebo snad pes?Ses nepochlubil.... :lol:
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od TomasC »

Gupy je rybička.....

Kdyby jsi byl v Turnově, viděl bys....

Nebo si stáhni zdejší video s Davidovím aeromusicálním letadlem z MN.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ideo_id=25
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“