Letate i doopravdy?
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
Letate i doopravdy?
Tak me napada jen tak, kolik lidi se tu najde opravdovych rekreacnich pilotu. Asi moc ne ale o par lidech tady vim ze litaj, tak jen tak ze zajmu, i když je mi jasný jaka skupina bude prevladat.....
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Letiste vypich.
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
a kdepak?
ja bych potreboval mimo tema doporucit pilotni skolu na ULL, rozhoduju se mezi sazena u prahy (fly for fun), kde je dobra cena a pak letnany, benesov a tocna
Naposledy upravil(a) Mhej dne stř 27.05.2009 17:54, celkem upraveno 1 x.
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
Letiste vypich.
Lítám větroně http://www.letistepodhorany.cz/ i když si teď dávám rok pauzu (finance) 
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rad na podzim nebo pristi jaro zacal PPL (A) s tim, ze ale letat budu (kvuli financim) asi UL. Letiste uvazuju Sazena - Fly For Fun.
Zatim mam ovsem takovy maly technicky problem - v letadle se mi dela zle. Pri prvnim seznamovacim letu s Cessnou jsem se totalne zeblil... takze to musim nejak natrenovat, protoze to ponekud hati plany.
Zatim mam ovsem takovy maly technicky problem - v letadle se mi dela zle. Pri prvnim seznamovacim letu s Cessnou jsem se totalne zeblil... takze to musim nejak natrenovat, protoze to ponekud hati plany.
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Ja bych rad na podzim nebo pristi jaro zacal PPL (A) s tim, ze ale letat budu (kvuli financim) asi UL. Letiste uvazuju Sazena - Fly For Fun.
no to by si mel nejak vyresit at po kazdym letu neplatis za uklizecku
Letiste vypich.
Letiste vypich.
Skutecny litani je celkem drahy konicek, hlavne pokud si clovek poridi jeste vlastni letadlo. Naposledy sem letel loni, pak otec ero prodal a je po ptakach
Ale jdete do toho, je to proste jina dimenze nebo jak to rict. Drzim vam palce
Nak
PS. a hlavne opatrne, kdyz se neco posere nebo to poserete, tak zem se blizi VELICE rychle, sam to dobre vim.
Ale jdete do toho, je to proste jina dimenze nebo jak to rict. Drzim vam palce
PS. a hlavne opatrne, kdyz se neco posere nebo to poserete, tak zem se blizi VELICE rychle, sam to dobre vim.
Chybí ti tam kategorie PPL a vyšší.Jinak já lítám PPL,Ul.Určitě si budu dělat Akrobacii a časem sem přemejšlel o větroních.Jinak z vlastní zkušenosti můžu doporučit letovair v letňanech.Sice lítání je trošku náročnější,ale opravdu tě naučí lítat.
Vzduchoplavec:uvědomuješ si že když si uděláš PPL tak si ho musíš udržovat jinak ti piloťák propadne???což stojí pořád peníze
Vzduchoplavec:uvědomuješ si že když si uděláš PPL tak si ho musíš udržovat jinak ti piloťák propadne???což stojí pořád peníze
Naděje umírá až po nás.
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše:Skutecny litani je celkem drahy konicek, hlavne pokud si clovek poridi jeste vlastni letadlo. Naposledy sem letel loni, pak otec ero prodal a je po ptakach![]()
Ale jdete do toho, je to proste jina dimenze nebo jak to rict. Drzim vam palceNak
a copak to bylo za ero?
Letiste vypich.
Letiste vypich.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
mHej: Nojo to bliti je fakt blby. Nastesti tam byly pytliky, takze uklziecka nebyla potreba, ale snad za kniplem se to dit nebude. No uvidim. Potrenuju na Matejsky a uvidime. Ted jsem dal cvicne na AeroExpu takovy maly detsky kolotoc a po 5ti minutach mi zase bylo soufl. Takze zatim stale spatny.
Diablotin: Aha sakra, to jsem neuvazil. Jaky je minimalni rocni nalet, aby to nepropadlo? O PPL uvazuju, protoze bych se to chtel naucit poradne a se vsim vsudy a tech 20 hodin UL mi prijde takovych nejakkych slabych a hlavne se tam clovek nenauci vse potrebne - si myslim.
Diablotin: Aha sakra, to jsem neuvazil. Jaky je minimalni rocni nalet, aby to nepropadlo? O PPL uvazuju, protoze bych se to chtel naucit poradne a se vsim vsudy a tech 20 hodin UL mi prijde takovych nejakkych slabych a hlavne se tam clovek nenauci vse potrebne - si myslim.