Letate i doopravdy?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.

Létáte i na opravdových letadlech?

Nelétám
48
86%
Ano, létám s větroni
6
11%
Ano, létám na ULL
2
4%

Celkem hlasů: 56

Zpráva
Autor
Mhej
Kontaktovat uživatele:

Letate i doopravdy?

#1 Příspěvek od Mhej »

Tak me napada jen tak, kolik lidi se tu najde opravdovych rekreacnich pilotu. Asi moc ne ale o par lidech tady vim ze litaj, tak jen tak ze zajmu, i když je mi jasný jaka skupina bude prevladat.....
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
georg
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od georg »

Já na podzim začínám piloták, tak už se těšim :)
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mhej »

ull ci vetrone? ja snad zacnu snad pristi rok na ull :D
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
georg
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od georg »

větroně :)
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mhej »

a kdepak? :) ja bych potreboval mimo tema doporucit pilotni skolu na ULL, rozhoduju se mezi sazena u prahy (fly for fun), kde je dobra cena a pak letnany, benesov a tocna
Naposledy upravil(a) Mhej dne stř 27.05.2009 17:54, celkem upraveno 1 x.
Letiste vypich.
hoblik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hoblik »

Lítám větroně http://www.letistepodhorany.cz/ i když si teď dávám rok pauzu (finance) :cry:
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Mhej »

hmmmm, nevypada to zle ale z prahy je to docela streka :wink:
Letiste vypich.
Choze
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Choze »

Já jsem letos začal s větroněma, je to paráda
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja bych rad na podzim nebo pristi jaro zacal PPL (A) s tim, ze ale letat budu (kvuli financim) asi UL. Letiste uvazuju Sazena - Fly For Fun.

Zatim mam ovsem takovy maly technicky problem - v letadle se mi dela zle. Pri prvnim seznamovacim letu s Cessnou jsem se totalne zeblil... takze to musim nejak natrenovat, protoze to ponekud hati plany. :?
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Mhej »

Vzduchoplavec píše:Ja bych rad na podzim nebo pristi jaro zacal PPL (A) s tim, ze ale letat budu (kvuli financim) asi UL. Letiste uvazuju Sazena - Fly For Fun.

Zatim mam ovsem takovy maly technicky problem - v letadle se mi dela zle. Pri prvnim seznamovacim letu s Cessnou jsem se totalne zeblil... takze to musim nejak natrenovat, protoze to ponekud hati plany. :?

no to by si mel nejak vyresit at po kazdym letu neplatis za uklizecku :wink: ale nejak to urcite vyresis.
Letiste vypich.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Nakadah »

Skutecny litani je celkem drahy konicek, hlavne pokud si clovek poridi jeste vlastni letadlo. Naposledy sem letel loni, pak otec ero prodal a je po ptakach :)

Ale jdete do toho, je to proste jina dimenze nebo jak to rict. Drzim vam palce :wink: Nak

PS. a hlavne opatrne, kdyz se neco posere nebo to poserete, tak zem se blizi VELICE rychle, sam to dobre vim.
diablotin

#12 Příspěvek od diablotin »

Chybí ti tam kategorie PPL a vyšší.Jinak já lítám PPL,Ul.Určitě si budu dělat Akrobacii a časem sem přemejšlel o větroních.Jinak z vlastní zkušenosti můžu doporučit letovair v letňanech.Sice lítání je trošku náročnější,ale opravdu tě naučí lítat.
Vzduchoplavec:uvědomuješ si že když si uděláš PPL tak si ho musíš udržovat jinak ti piloťák propadne???což stojí pořád peníze
Naděje umírá až po nás.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Mhej »

hmmm, ja vim, ja ji tam pridaval, ale nejak se mi tam nevim proc nezobrazila, ale myslel sem na ni.
Letiste vypich.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Mhej »

Nakadah píše:Skutecny litani je celkem drahy konicek, hlavne pokud si clovek poridi jeste vlastni letadlo. Naposledy sem letel loni, pak otec ero prodal a je po ptakach :)

Ale jdete do toho, je to proste jina dimenze nebo jak to rict. Drzim vam palce :wink: Nak

PS. a hlavne opatrne, kdyz se neco posere nebo to poserete, tak zem se blizi VELICE rychle, sam to dobre vim.

a copak to bylo za ero?
Letiste vypich.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Vzduchoplavec »

mHej: Nojo to bliti je fakt blby. Nastesti tam byly pytliky, takze uklziecka nebyla potreba, ale snad za kniplem se to dit nebude. No uvidim. Potrenuju na Matejsky a uvidime. Ted jsem dal cvicne na AeroExpu takovy maly detsky kolotoc a po 5ti minutach mi zase bylo soufl. Takze zatim stale spatny.

Diablotin: Aha sakra, to jsem neuvazil. Jaky je minimalni rocni nalet, aby to nepropadlo? O PPL uvazuju, protoze bych se to chtel naucit poradne a se vsim vsudy a tech 20 hodin UL mi prijde takovych nejakkych slabych a hlavne se tam clovek nenauci vse potrebne - si myslim.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“