EPPmaniac píše:jA som sa naučil s Extreme flight EDgom 1,2m paradne 3D
Parádne 3D vie v ČR a SR možno 20 pilotov. Ty tam nie si. HonzaS ano
LV píše:EPPmaniac píše:jA som sa naučil s Extreme flight EDgom 1,2m paradne 3D
Parádne 3D vie v ČR a SR možno 20 pilotov. Ty tam nie si. HonzaS ano
gituna píše:Levný koníček to rozhodně není. Ale vozit se po někom, který má něco jiného než ten druhý, by se nemělo. Studentům, kterým rodiče nepřispějí(jedno z jakých důvodů) nezávidím. Ale také by se neměli napadat lidé, kteří do toho ty peníze dají. A pokud má někdo takové sebevědomí, že o sobě tvrdí, že je TOC pilot, tak by to měl nějak dokázat. Myslím, že chytat skoro 2metrového Jaka z visu, kvůli tomu, že mu upadlo kolo, je dost velký nářez.![]()
Spousta lidí zde se pohybuje velmi vysoko nad zemí. Hodně vysoko. Proto nepadá. A jak napsal jeden místní klasik(se kterým naprosto souhlasím), kdo nepadá, létá pod svoje možnosti. A protože to neumím, koupil jsem si novou houbu. YAK 54 EPP-Rc-factory. Dnes zalétán, létá super a doufám, že mi vydrží déle než Blast(přetížený).
HonzaS píše:EPPmaniac: počkej, myslíš chytání EPP do ruky??? pokud chytáš tu velkou krávu (přes 1,8m), tak to už je o hubu. Jirka Potenský ti poví, jak ho pokousal 200W motor na půl plynu. Sám jsem Yaka (1,86) chytil do ruky několikrát, ale NIKDY bych to nikomu nedoporučil, a už vůbec ne na "naučit se pořádně viset". Tak doufám, že jsem tě jen špatně pochopil...