PC zdroj
- Alex.Guzun
No tak proste zdroj omrknes jak vypada, muzes udelat i fotky vnitrku - umisteni soucastek, cistota pajeni atd. A pak ho treba otestuj pomoci H4 12V zarovek. Kdyz spojis vlakna paralelne mas zatez 110W (60 + 50W). A ty muzes jeste paralelne takhle zapojit tri. Akorat se musi pripojovat postupne
ne vsechny naraz. Kdyz to udrzi 330W a napeti nepoleti prilis moc dolu tak pohodicka.
Jen tak pro zajimavost - mereni toho meho zdroje: H4 12V vlakna paralelne 110W. Pripojuju vlakna postupne, kdyby obe najednou tak se zdroj vypne. Zaznam 10x za vterinu.
Nak
Jen tak pro zajimavost - mereni toho meho zdroje: H4 12V vlakna paralelne 110W. Pripojuju vlakna postupne, kdyby obe najednou tak se zdroj vypne. Zaznam 10x za vterinu.
Nak
Alex.Guzun píše:co poviete na tento zdroj?
http://cgi.ebay.com/12V-DC-29A-350W-Reg ... 1|294%3A30
Vypadá to jako průmyslový zdroj. Je to určené pro zástavbu do rozvaděčů a racků. Jak se dívám na tu svorkovnici, tak to asi nebude mít na vodorovných plochách krytí ani IP 4x. Síťový kabel to nemá nijak zajištěný proti vytrhnutí. Tak pozor, aby to někoho nezabilo.
Měl bys přinejmenším k tomu nějak bezpečně zafixovat síťový kabel a tu svorkovnici shora zakrýt dostatečně silnou izolací, nebo to zabudovat do nějaké skříňky s perforací.
Chlapi, jestli je zde někdo, kdo zajistí produkty na recenze není problém... mám zátěže... nejen žárovka ale nyní i precizní stavitelnou zátěž do 50A a 500W, přesný multimetr Agilent 34401 http://www.htest.cz/index.php?produkt=25 v ceně cca 30tis jen tak pro info
a osciloskop. Čili není problém nějaký zdroj dopodrobna proklepnout. Mám s tím zkušenosti... dělal jsem mimo jiné i recenze PC zdrojů pro www.shw.cz
- VitezslavRais
odvod tepla
Normálně jsem dva rezistory umístil na chladič (z čehokoliv, nejlépe dobře tepelně vodivý materiál, např. měď), a umístil do směru proudění vzduchu od ventilátoru. Víc jsem neřešil. Pět let to maká ke všeobecné spokojenosti.
V. Rais
V. Rais