Rušení s REX 5 MPD???
-
hubon
- Kontaktovat uživatele:
Rušení s REX 5 MPD???
Stále mě trápí jedna věc. Mám model severe 3d. V něm byl stříďák , regl JETI Advance 18+, 2 serva rcm pelikán a jedno MC 500BB , a Li pol 3 články 1320mAh a na mém oblíbeném plácku za domem se projevuje rušení... Může to být tím Rexem??? ,nebo Regulátorem??? Už si nevím rady....
Naposledy upravil(a) hubon dne čtv 01.06.2006 17:11, celkem upraveno 1 x.
no ja mam opacny nazor a zkusenosti - podle mne to REXem nebude - pokud neni po nejake rane a krystal je taky dobry- postupne od REX 4 a Rex 5 plus k Rex 5MPD jsem spokojenejsi - zmizely zakmity ( no maskovani.-) - ono tolik proklamovane ruseni ( pesimisti rikaji ze nejvetsi ruseni jsou ruce
je ruzneho druhu, pokud je pobliz nejaky prumyslový objekt ci je to blizko civilizace , kde se daji predpokladat chuvicky, cinska elektronika - je to dost - podle mne, neresitelny problem s prijimacem typu REX - nejlepsi je tam nelitat. Neco jineho pokud to blbe pouze Tobe a ostatnim ne... je to vzdy laborovani, z vlastni zkusenosti vim, ze jsou mista, kde je proste jednodussi nelitat.
Jsou to i obcas urcita mista v jinak bezproblemove lokalite...
Jsou to i obcas urcita mista v jinak bezproblemove lokalite...
j3nda píše:Cetl jsem hodne temat, kde se tvrdilo, ze REX5 je silne nachylny na ruseni, REX4 pry ne.
Máme několik Rexů, od 4plus přes 5plus, 5MPD i 7 a žádné problémy. Nepoužíváme však mikroserva HS55 (které mají velkou spotřebu proudu) ani sady větší, než 8 x NiCd/NiMH, takže BEC reglů nejsou přetěžovány a nedochádzí k poklesu napětí, které by bylo pod mez, kdy už začíná být Rex citlivý, což se projevuje chováním, často popisované, jako "rušení přijímače"
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Jo,tak to my když jsme s kamošem poletovali na jednom místě na letišti,kde je prokazatelně několik internetových mikrovlnek a proto to v určitých místech "kope" tak on s 5 MPD měl furt nějaký výpadky a to vesměs na jednom místě,kdežto já s 5+ jsem neměl ani rucha.Prostě nic.Tak že by co kus to originál?A nebo platí,že méně je někdy více?(starší může být někdy lepší než novější a modernější)? 
Jaký serva teda máš?dusi píše:j3nda píše:Cetl jsem hodne temat, kde se tvrdilo, ze REX5 je silne nachylny na ruseni, REX4 pry ne.
Máme několik Rexů, od 4plus přes 5plus, 5MPD i 7 a žádné problémy. Nepoužíváme však mikroserva HS55 (které mají velkou spotřebu proudu) ani sady větší, než 8 x NiCd/NiMH, takže BEC reglů nejsou přetěžovány a nedochádzí k poklesu napětí, které by bylo pod mez, kdy už začíná být Rex citlivý, což se projevuje chováním, často popisované, jako "rušení přijímače"
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Mam s Rexy (2x5MPD, 1x5+) podobne zkusenosti, vetsinou funguji vpohode, ale pri soubehu nepriznivych okolnosti (ne uplne idealni instalace v modelu, pritomnost odrazu, wifi a jinych signalu ve vzduchu, nevyhodna vzajemna poloha anteny Tx a Rx,...) se ruseni obcas objevi. MPD to vetsinou vyfiltruje, pri delsim zaruseni prejde do "FS" (poznam to ze stahne otacky motoru), 5+ kopne. Je to silne promenlive, nekdy nalitam nekolik hodin bez jedineho problemu, jindy to zaskube 3x behem 5ti minut. Da se s tim zit u mensich modelu, do 1.5kg dvoumetra bych Rexe nedal.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz