Minititan nastavení

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Capule

Minititan nastavení

#1 Příspěvek od Capule »

Ahoj všem, prosím o pomoc jsem začátečník. Při nastavení vyrovnávacího rotoru mám gyro hitec HG-5000, na vysílači subtrim 0 dorazy serva na 100% na gyru nastavím Servo limit vše ok. Při nastavování servo limitu při vychýlení ovladače bočení napravo i nalevo vše ok(+-100%). Pokud zapnu gyro v normal. režimu a zvýším zisk na cca 50% tak již při cca 70% ovladače bočení je servo v krajní poloze. Nevím jestli to tak má být ? Další věc je nastavení úhlu náběhu vyrovnávacího rotoru. V návodu píšou, že v nulové poloze serva má být uhel náběhu nulový. Nevíte jestli stihne gyro zastavit rotoci z nulového náběhu při startu? Poslední věc, mám zapnout governor mód na regulátoru ACE RC BLC-40 ?
raging

#2 Příspěvek od raging »

Budes muset jeste trosku zmensit limit vychylky serva na gyru.Na TX nech 100 procent.
helifish

#3 Příspěvek od helifish »

A regl přepni na gover režim chodí bezproblemů.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Kotvik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kotvik »

ADD Nevíte jestli stihne gyro zastavit rotoci z nulového náběhu při startu?
Pokud postavíš heli na pevný povrch, tak jo. Když stojí na trávě, tak tlač lehce dolů do mínusu a ono se to neotočí. Vrtulka má účinek až při určitých otáčkách.
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.
Capule

#5 Příspěvek od Capule »

Všem moooc díky za pomoc :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“