Minititan nastavení
Minititan nastavení
Ahoj všem, prosím o pomoc jsem začátečník. Při nastavení vyrovnávacího rotoru mám gyro hitec HG-5000, na vysílači subtrim 0 dorazy serva na 100% na gyru nastavím Servo limit vše ok. Při nastavování servo limitu při vychýlení ovladače bočení napravo i nalevo vše ok(+-100%). Pokud zapnu gyro v normal. režimu a zvýším zisk na cca 50% tak již při cca 70% ovladače bočení je servo v krajní poloze. Nevím jestli to tak má být ? Další věc je nastavení úhlu náběhu vyrovnávacího rotoru. V návodu píšou, že v nulové poloze serva má být uhel náběhu nulový. Nevíte jestli stihne gyro zastavit rotoci z nulového náběhu při startu? Poslední věc, mám zapnout governor mód na regulátoru ACE RC BLC-40 ?
ADD Nevíte jestli stihne gyro zastavit rotoci z nulového náběhu při startu?
Pokud postavíš heli na pevný povrch, tak jo. Když stojí na trávě, tak tlač lehce dolů do mínusu a ono se to neotočí. Vrtulka má účinek až při určitých otáčkách.
Pokud postavíš heli na pevný povrch, tak jo. Když stojí na trávě, tak tlač lehce dolů do mínusu a ono se to neotočí. Vrtulka má účinek až při určitých otáčkách.
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.