taky už mám za sebou pár pokusů a je to boj...jak jsem zde již psal, tak jsem koupil ASWčko po dílech a osadil jinými komponenty. První pokus katastrofa, 3x na čumák, ještě že to tolik snese

další pokusy již letěl, přistání jsem radši směřoval do pšenice, takže jakžtakž v pohodě. Teď o víkend třetí lítání, první start úspěch i s přistáním, druhý start nevím ani co se stalo ale prostě nereagoval na křidélka, buď výpadek signálu nebo malá rychlost, nevím. Pravdou je, že jsem tam měl zrovna v té chvíli cvaklé menší výchylky. Takže do větve stromu a na zem. EPP snese všechno, stejně jsem počítal s tím, že jakožto první model bude trpět. Další nárůst hmotnosti díky zakápnutí vteřiňákem
O servech přímo v křídlech jsem také uvažoval, ale po prořezání pantů mi nepřijde že by chodily orig. křidélka zas tak ztuha. I nějaká výchylka na jejich konci se objeví, ale asi to taky udělám. Když je dáváte do míst kde jsou ty zátky, používáte ty originál, vykutané z kořene? Co je to zač? Předpokládám, že celá se tam neschovají, takže čumí zespodu křídla?
Největší chybou se ukázal můj pokus o mírné vzepětí. Přeřízl jsem nosník, měl připravenou spojku z ocel. tyčky ale přišlo mi to moc těžké, tak jsem udělal jinou, právě ze staré teleskop. antény. Myslel jsem že když to celé vyplním epoxidem, tak to musí držet, ale byla to chyba. Ty první 3 rány na čumák tomu daly co proto a nosík povolil, pootočil se dopředu, takže místo vzepětí mi to udělalo obrácený šíp jak na Blaníku

Slepil jsem tedy nosník jen bambusovou spojkou na rovno, ale ten epoxy vůbec nedrží, navíc mi uhlík podélně prasknul. Včera jsem si přinesl novou uhlík.tyčku v kuse a asi experimenty se vzepětím opustím úplně. Max. ještě zkusím z těch dvou naprasklých půlek udělat vzepětí s tou těžkou tyčkou a někdy odzkoušet.
Jinak jsem včera předělal i vyosení motoru, na to jsem ve spěchu zapomněl a tak čekám na počasí abych mohl odzkoušet jak se to projeví. Kolik je asi tak vyosení na originálu z RTF setu?