kabinka z CX450 na WK-60
kabinka z CX450 na WK-60
Bude pasovat (cca) kabinka z CX450 na WK-60 ?
Re: kabinka z CX450 na WK-60
foxter píše:Bude pasovat (cca) kabinka z CX450 na WK-60 ?
Myslím že se ptáš špatně.Ono tady nejspíš moc majitelů obou mixérů nebude.Asi by bylo lepší kdyby ti majitel CX 450 kabinku změřil na několika místech aby jsi si mohl udělat šablonku kterou by jsi si poměřil zda všechno pojme.Podle fotek bych si tipl že CX jí má možná malinko kratší a strmější.
Naposledy upravil(a) Rotvík dne ned 05.07.2009 23:01, celkem upraveno 1 x.
Předpokládám, že CX450 bude mít přichycení kabinky indentický s T-Rexem 450. Potom s rozměrem kabinky není problém, ale původní uchycení držet nebude, protoze T-Rex používá jiný průměr držáků. Navíc jsou oproti Walkeře jen 2 a v takovým místě, že by kabinka plandala. Musel by sis s tím trochu pohrát, potom by to šlo.
T-Rex 450SE V2, Walkera 60B
ASW 15
Futaba T7C
ASW 15
Futaba T7C
Rotvík píše:Podle fotek bych si tipl že CX jí má možná malinko kratší a strmější.
Zdání klame, tvarově je sice kabinka Walkery protáhlejší, ale i když jde o stejnou kategorii, je T-Rex přece jen větší, tudíš i CX (vycházím z předpokladu, že jde o 99,9999% kopii T-Rexe
ASW 15
Futaba T7C
ASW 15
Futaba T7C
No vida a hned tu máš jednoho
.
Ty díry by neměly být žádný vážný problém,stačí je podlepit vhodným plastem a odvrtat správný průměr.Takhle jsem to řešil na své,protože původní byly už dost vytahané.A novou jsem nechtěl,mám jí v bílé barvě,černé ,,sklo " a tmavý maskáč ,,zebru ". No a ty průhledné se mi nelíbí a s lakováním je to docela opruz,moc se barvám držet nechce bez předchozího ,,kouzlení "
Ty díry by neměly být žádný vážný problém,stačí je podlepit vhodným plastem a odvrtat správný průměr.Takhle jsem to řešil na své,protože původní byly už dost vytahané.A novou jsem nechtěl,mám jí v bílé barvě,černé ,,sklo " a tmavý maskáč ,,zebru ". No a ty průhledné se mi nelíbí a s lakováním je to docela opruz,moc se barvám držet nechce bez předchozího ,,kouzlení "
assassin píše:Rotvík píše:Podle fotek bych si tipl že CX jí má možná malinko kratší a strmější.
Zdání klame, tvarově je sice kabinka Walkery protáhlejší, ale i když jde o stejnou kategorii, je T-Rex přece jen větší, tudíš i CX (vycházím z předpokladu, že jde o 99,9999% kopii T-Rexe).
To je pravda.No bude možná muset trochu laborovat s šířkou.Možná na spodní části podélně rozříznout a ubrat něco materiálu.Takhle naslepo těžko říct,ale ze své tuningové minulosti vím že pokud se chce a člověk umí tak se dá napasovat ledacos a ledaskam
Rotvík píše:assassin píše:Rotvík píše:Podle fotek bych si tipl že CX jí má možná malinko kratší a strmější.
Zdání klame, tvarově je sice kabinka Walkery protáhlejší, ale i když jde o stejnou kategorii, je T-Rex přece jen větší, tudíš i CX (vycházím z předpokladu, že jde o 99,9999% kopii T-Rexe).
To je pravda.No bude možná muset trochu laborovat s šířkou.Možná na spodní části podélně rozříznout a ubrat něco materiálu.Takhle naslepo těžko říct,ale ze své tuningové minulosti vím že pokud se chce a člověk umí tak se dá napasovat ledacos a ledaskam![]()
Souhlasím, ale jak to tak bývá, ne vždy se chce
ASW 15
Futaba T7C
ASW 15
Futaba T7C