HK 450 - nastavení vrtulky, postup?
- honzicek69
ocas se trepe doprava-doleva (driftuje, jestli je to ten spravny vyraz). otackama to neni. Krivky plynu jak jsem psal jsou 0-90-90-90-90 a nahon mam zajisteny loctitem. uvidim navecer jak se to bude chovat a dam vedet progress.
no tak jsem to zkusil a klepe se to jenom tesne pred vzletem. Ve vzduchu uz je to klidne jak na normal tak na HL. Takze uz mi jenom zbyva vyladit to gyro a pockat az mi prijde novy nahon vrtulky (ten puvodni z HK450 se rozlepil tak sem objednal origo Align)
no tak jsem to zkusil a klepe se to jenom tesne pred vzletem. Ve vzduchu uz je to klidne jak na normal tak na HL. Takze uz mi jenom zbyva vyladit to gyro a pockat az mi prijde novy nahon vrtulky (ten puvodni z HK450 se rozlepil tak sem objednal origo Align)
Re:
honzicek69 píše:ocas se trepe doprava-doleva (driftuje, jestli je to ten spravny vyraz). otackama to neni. Krivky plynu jak jsem psal jsou 0-90-90-90-90 a nahon mam zajisteny loctitem. uvidim navecer jak se to bude chovat a dam vedet progress.
Mam podobny problem , při přidani plynu mi zadek ujede do boku , ale ne nijak dramaticky vzletnout se v pohodě da, problem je že když sem ve vzduchu zadek kmita doleva-doprava o cca 2-3 cm co s tim? Že by něco blbě vyvažene?
- Kenny McCormick
Re: HK 450 - nastavení vrtulky, postup?
najskor blbe gyro
/esky/ ale kludne moze byt slabe servo alebo pomale servo/nez stihne servo na povel z gyra zareagovat, tak chvost uz je tenTam..
/
Ake servo tam mas?
Inak - ani z HK401B to nieje ziadna vyhra, nastavit to nejak nastavis aby si s tym lietal a nekmitalo/pokial servo stiha/, no ma teplotny drift...
Ake servo tam mas?
Inak - ani z HK401B to nieje ziadna vyhra, nastavit to nejak nastavis aby si s tym lietal a nekmitalo/pokial servo stiha/, no ma teplotny drift...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny McCormick píše:najskor blbe gyro/esky/ ale kludne moze byt slabe servo alebo pomale servo/nez stihne servo na povel z gyra zareagovat, tak chvost uz je tenTam..
/
Ake servo tam mas?
servo je : Esky 000155 EK2-0508 7.5g Digital Servo ma to rychlost 0,1S což se mi nezda byt zas tak strašne sila je 1kg
Doporučite mi nějake servo z hobbykingu co je skladem , patral sem ,ale nic moc nenašel.
Yety píše:Kenny McCormick píše:najskor blbe gyro/esky/ ale kludne moze byt slabe servo alebo pomale servo/nez stihne servo na povel z gyra zareagovat, tak chvost uz je tenTam..
/
Ake servo tam mas?
servo je : Esky 000155 EK2-0508 7.5g Digital Servo ma to rychlost 0,1S což se mi nezda byt zas tak strašne sila je 1kg
Doporučite mi nějake servo z hobbykingu co je skladem , patral sem ,ale nic moc nenašel.
Prosim pomoc , snažim se nastavit gyro když dam zisk 30 tak se otači kolem osy a když dam 31 -100% tak je ocas "tupy" prostě potlačim doprava/doleva a on se sam vrati do vychzi polohy , nevite čim to muže byti?
Navic vibruje.