Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pachop
Kontaktovat uživatele:

Dotaz

#331 Příspěvek od pachop »

Ahoj jsem lama v oblasti vrtulníků, zkoušel jsem pouze vrtníky hračky, chtěl bych si pořídit simulátor phoenix, jaky vysílač k němu pořídit díky za radu
Gllun
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz

#332 Příspěvek od Gllun »

pachop píše:Ahoj jsem lama v oblasti vrtulníků, zkoušel jsem pouze vrtníky hračky, chtěl bych si pořídit simulátor phoenix, jaky vysílač k němu pořídit díky za radu

Pokud by jsi chtěl pořizovat další větší vrtulníky, tak buď Spektrum DX6i (pro elektro vrtulníky, letadla), nebo DX7 (pro spalovací vrtulníky,letadla)...existuje spousta dalších vysilaček, ale DX6i vlastním a jsem spokojeny :wink:
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
scarabeus

#333 Příspěvek od scarabeus »

Jak pise Gllun a nebo od Futaby FF7.

Mam DX7 a jsem velice spokojen. Ani s jednou neudelas chybu. Nejake odlisnosti tam budou, ale u vrtulniku nejsou zrovna moc podstatne. U letadel uz by byla lepsi FF7 diky moznosti nastaveni stopek na paku plynu. K DX7 se sice da pridat modul, co vyrobil jeden zdejsi uzivatel, facha pry suprove, ale uz musis zasahovat do vysilajdy.

Nekdo muze namitat, ze DX7 nema zpozdeni prepnuti plynu, z NORM na IDLE1 atd, ale bez toho se clovek dokaze obejit.
kmarty

#334 Příspěvek od kmarty »

scarabeus píše:Nekdo muze namitat, ze DX7 nema zpozdeni prepnuti plynu, z NORM na IDLE1 atd, ale bez toho se clovek dokaze obejit.
To nema ani T7C (alias FF7).
Ono popravde u tehle dvou (DX7 vs FF7) si asi muzes hodit korunou. Obe umi v zasade totez, obe stoji taky tak nejak stejne, takze jde asi spis o to ktera se ti bude vic libit :-).

P.S.: Stopky jsem mel puvodne na pace plynu, ale pak jsem je sprahnul s prepinacem autorotace. Takze to ze DX7 nema moznost mit stopky na pace plynu bych asi moc neresil.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
scarabeus

#335 Příspěvek od scarabeus »

Super, tak to jsem rad, ze i "druha strana" na to kouka podobne, navic kdyz je to takhle.

Pokud pominu technicky rozdil (FASST versus DSM2) tak je tu jeste jedna vec. DX7 ma o neco prehlednejsi displej nez FF7. Jenze... jak casto na ten displej cumis a porad neco nastavujes? Ja osobne si nastavim ero/vrtas k obrazu svemu a pak uz to necham jak je a prepinam cudlajze, nic jinyho, toz... je to fakt burt.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#336 Příspěvek od corsair »

corsair píše:No tomuto tématu vůbec nerozumím,a proto se ptám, mám MX 16 graupner a tam je konektor "nějaký" DSC dělá se také interface s tímto konektorem, pokud možno za nějaké rozumné peníze, viz něco na dealextreme apod. nebo budu muset koupit Phoenix, i když tam o tomto konektoru taky nic nepíšou.Díky za rady.

Takže já se opáknu, někdo něco musí vědět ne????
Kovboj

Re: Dotaz

#337 Příspěvek od Kovboj »

pachop píše:Ahoj jsem lama v oblasti vrtulníků, zkoušel jsem pouze vrtníky hračky, chtěl bych si pořídit simulátor phoenix, jaky vysílač k němu pořídit díky za radu

Spektrum DX6i nebo DX7, k Phoenixu to budeš moci připojit bez jakékoliv redukce, kabel dodávaný k simulátoru rovnou zapojíš do vysílače. Pro menší vrtulníky DX6i bohatě stačí, prodává se třeba i rovnou v setu s vrtulníkem Blade 400.

Futaby taky rozhodně nejsou špatné, ale pro Phoenix by sis musel sehnat redukci a šestikanálovka je oproti šestikanálu od Spektra hůře vybavená. V sedmikanálech jsou Spektrum a Futaba srovnatelné.
pachop
Kontaktovat uživatele:

vrtulníková lama

#338 Příspěvek od pachop »

diky za odpovědi
arachna

zoom

#339 Příspěvek od arachna »

Ahoj, po upgrade na v 2,5m mi prestal fungovat zoom pomoci kolecka mysi a ani jinak se mi nepodarilo model priblizit :( Je to "jen docasnej BUG" nebo je to umyslne vyrazena funkce ??? Diky pokud nekdo znate odpoved ... :roll:
R-2

#340 Příspěvek od R-2 »

Nyní jsem nainstloval Phoenixe 2,5 = dorazil FedEx dneska, stáhlo si to samo update a šlape bez chyby. Nevím jak dříve, ale je tam i čeština....
Jdu trénovat :)
scarabeus

#341 Příspěvek od scarabeus »

R-2 píše:Nyní jsem nainstloval Phoenixe 2,5 = dorazil FedEx dneska, stáhlo si to samo update a šlape bez chyby. Nevím jak dříve, ale je tam i čeština....
Jdu trénovat :)

Drive tam cestina opravdu nebyla :-)
NIKITA

Dotaz

#342 Příspěvek od NIKITA »

Zdravím všechny nemůžu najít nikde češtinu na phoenix existuje vůbec?A nebo nějaké upgrade třeba jak tady vidím někde verze 2,5 kde to stáhnu mohl by mi tady prosím někdo hodit Link?..Díky moc.
Surgical

#343 Příspěvek od Surgical »

http://www.phoenix-sim.com

Čeština je v upgradu 2.5 obsažena.
NIKITA

#344 Příspěvek od NIKITA »

Díky moc :lol: ted uz to bude o neco veselejší...
vasylp

#345 Příspěvek od vasylp »

krasna prace šlape jako hodinky i čeština jěště umět litat a bude vše v cajku :lol: :lol: :lol:
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“