Phoenix RC
Dotaz
Ahoj jsem lama v oblasti vrtulníků, zkoušel jsem pouze vrtníky hračky, chtěl bych si pořídit simulátor phoenix, jaky vysílač k němu pořídit díky za radu
- Gllun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz
pachop píše:Ahoj jsem lama v oblasti vrtulníků, zkoušel jsem pouze vrtníky hračky, chtěl bych si pořídit simulátor phoenix, jaky vysílač k němu pořídit díky za radu
Pokud by jsi chtěl pořizovat další větší vrtulníky, tak buď Spektrum DX6i (pro elektro vrtulníky, letadla), nebo DX7 (pro spalovací vrtulníky,letadla)...existuje spousta dalších vysilaček, ale DX6i vlastním a jsem spokojeny
Jak pise Gllun a nebo od Futaby FF7.
Mam DX7 a jsem velice spokojen. Ani s jednou neudelas chybu. Nejake odlisnosti tam budou, ale u vrtulniku nejsou zrovna moc podstatne. U letadel uz by byla lepsi FF7 diky moznosti nastaveni stopek na paku plynu. K DX7 se sice da pridat modul, co vyrobil jeden zdejsi uzivatel, facha pry suprove, ale uz musis zasahovat do vysilajdy.
Nekdo muze namitat, ze DX7 nema zpozdeni prepnuti plynu, z NORM na IDLE1 atd, ale bez toho se clovek dokaze obejit.
Mam DX7 a jsem velice spokojen. Ani s jednou neudelas chybu. Nejake odlisnosti tam budou, ale u vrtulniku nejsou zrovna moc podstatne. U letadel uz by byla lepsi FF7 diky moznosti nastaveni stopek na paku plynu. K DX7 se sice da pridat modul, co vyrobil jeden zdejsi uzivatel, facha pry suprove, ale uz musis zasahovat do vysilajdy.
Nekdo muze namitat, ze DX7 nema zpozdeni prepnuti plynu, z NORM na IDLE1 atd, ale bez toho se clovek dokaze obejit.
To nema ani T7C (alias FF7).scarabeus píše:Nekdo muze namitat, ze DX7 nema zpozdeni prepnuti plynu, z NORM na IDLE1 atd, ale bez toho se clovek dokaze obejit.
Ono popravde u tehle dvou (DX7 vs FF7) si asi muzes hodit korunou. Obe umi v zasade totez, obe stoji taky tak nejak stejne, takze jde asi spis o to ktera se ti bude vic libit
P.S.: Stopky jsem mel puvodne na pace plynu, ale pak jsem je sprahnul s prepinacem autorotace. Takze to ze DX7 nema moznost mit stopky na pace plynu bych asi moc neresil.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Super, tak to jsem rad, ze i "druha strana" na to kouka podobne, navic kdyz je to takhle.
Pokud pominu technicky rozdil (FASST versus DSM2) tak je tu jeste jedna vec. DX7 ma o neco prehlednejsi displej nez FF7. Jenze... jak casto na ten displej cumis a porad neco nastavujes? Ja osobne si nastavim ero/vrtas k obrazu svemu a pak uz to necham jak je a prepinam cudlajze, nic jinyho, toz... je to fakt burt.
Pokud pominu technicky rozdil (FASST versus DSM2) tak je tu jeste jedna vec. DX7 ma o neco prehlednejsi displej nez FF7. Jenze... jak casto na ten displej cumis a porad neco nastavujes? Ja osobne si nastavim ero/vrtas k obrazu svemu a pak uz to necham jak je a prepinam cudlajze, nic jinyho, toz... je to fakt burt.
corsair píše:No tomuto tématu vůbec nerozumím,a proto se ptám, mám MX 16 graupner a tam je konektor "nějaký" DSC dělá se také interface s tímto konektorem, pokud možno za nějaké rozumné peníze, viz něco na dealextreme apod. nebo budu muset koupit Phoenix, i když tam o tomto konektoru taky nic nepíšou.Díky za rady.
Takže já se opáknu, někdo něco musí vědět ne????
Re: Dotaz
pachop píše:Ahoj jsem lama v oblasti vrtulníků, zkoušel jsem pouze vrtníky hračky, chtěl bych si pořídit simulátor phoenix, jaky vysílač k němu pořídit díky za radu
Spektrum DX6i nebo DX7, k Phoenixu to budeš moci připojit bez jakékoliv redukce, kabel dodávaný k simulátoru rovnou zapojíš do vysílače. Pro menší vrtulníky DX6i bohatě stačí, prodává se třeba i rovnou v setu s vrtulníkem Blade 400.
Futaby taky rozhodně nejsou špatné, ale pro Phoenix by sis musel sehnat redukci a šestikanálovka je oproti šestikanálu od Spektra hůře vybavená. V sedmikanálech jsou Spektrum a Futaba srovnatelné.
vrtulníková lama
diky za odpovědi
zoom
Ahoj, po upgrade na v 2,5m mi prestal fungovat zoom pomoci kolecka mysi a ani jinak se mi nepodarilo model priblizit
Je to "jen docasnej BUG" nebo je to umyslne vyrazena funkce ??? Diky pokud nekdo znate odpoved ...