Jaký používáte simulátor?

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.

Jaký používáte simulátor?

Real Flight G*
34
27%
Phoenix
26
21%
Aero Fly
37
29%
Reflex
6
5%
ClearView
1
1%
Easy Fly
0
Žádná hlasování
FMS
12
10%
Jiný-jaký?
7
6%
Simulátor nepoužívám
3
2%

Celkem hlasů: 126

Zpráva
Autor
Zero
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Zero »

ne,všechno jsem si koupil :wink: co jsem si koupil,to jsem si taky rozbil,teda zatim jsem ještě nerozbil rexe s tim jsem dneska poprvý visel,a k tomu mi pomohl právě sim :D ,vlastně uniqua jsem dostal datem od kolegy :) ale to nebylo ukradený :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Jiří Kolář-BAN2

#17 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Zase kloužeš někam jinam. Život Tě naučí. To si piš.
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZIPP »

Jedu simulátor CONDOR a IL 2. Ale reál je reál..... :wink:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
lada

#19 Příspěvek od lada »

Ty krozny jsou hrozný...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jozop

FSone

#20 Příspěvek od jozop »

ja mam fsone, pozri www.fsone.com
Ja som spokojny, ale neviem to porovnat s inymi, podla niekoho je velmi porovnatelny s RF, niekto dokonca pisal ze FSone sa mu javil ako lepsi od RF, preto som si kupil FSone. Ale sameho ma zaujima ci to niekto vie porovnat.
Rotvík

#21 Příspěvek od Rotvík »

Zero píše:ne,všechno jsem si koupil :wink: co jsem si koupil,to jsem si taky rozbil,teda zatim jsem ještě nerozbil rexe s tim jsem dneska poprvý visel,a k tomu mi pomohl právě sim :D ,vlastně uniqua jsem dostal datem od kolegy :) ale to nebylo ukradený :wink:

Správně napsáno by mělo být : ,,všechno mi koupili rodiče "..... případně ,,všechno jsem si koupil za prašule (nebo ,, od " ) rodičů " :D :D :D .Vzhledem k tvému věku který jsem tady někde četl by to bylo přesnější. :D :D Nic ve zlém,to jen abych to trochu odlehčil ...
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#22 Příspěvek od rampa_mckvak »

No jo no. Zero je přesně ten případ, kdy rodiče nemají čas ne své dítě, a tak mu kupují na co si vzpomene místo toho aby ho vedli ktomu, že nic není za darmo. Taky nic ve zlém... :D :D :D
Co neubrzdíš neukecáš.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zero »

helé...není to tak :wink: třeba za chvilku du na brigádu...a rozhodně to není tak že si řeknu kup mi tohle a rodiče mi to koupí...kdyby to tak bylo,tak si asi nekupuju kopie vrtulníků a veškerý věci z číny...třeba teď šetřim na HK500...
scarabeus

#24 Příspěvek od scarabeus »

Zero píše:helé...není to tak :wink: třeba za chvilku du na brigádu...a rozhodně to není tak že si řeknu kup mi tohle a rodiče mi to koupí...kdyby to tak bylo,tak si asi nekupuju kopie vrtulníků a veškerý věci z číny...třeba teď šetřim na HK500...

To by me zajimalo, jak na to setris :-) V tvym veku jsem mel kapesny 200 Kc/mesic. I kdyz bych to prepocital na dnesni casy, nemohl bych si dovolit zadny poradny model bez investice od rodicu :-) Opet jako ostatni, nic ve zlem, ale dokud nebudes investovat do vseho sam za vlastni vydelane penize, nebudes si toho tak cenit.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zero »

Jasně že si všechno nekupuju sám z toho co našetřim,ale snažim se kupovat si co nejvíc věcí za to,co našetřím....jinak si myslím že si modelů vážím dostatečně,když soadnu(teď už to naštěstí není tak často... :D ),tak nadávám já nevím do koho/čeho všeho,a co de tak se snažím opravit,i Easy glidera,který dostal kolmici z 50m protože přestala fungovat výškovka... :(
Jestli budu mí ještě nějaké peníze tak koupím regulátor a serva a bude snad létat dál,bohužel odešel i přijímač(nefunguje plyn),takže teď střídám jeden ve všem :( jinak pokud bude někdo něco psát na tohle téma,tak už nereaguji...je to prostě OT....
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

Lidi co blbnete? Kde by na to mladí bez podpory rodičů brali?Když tady někdo začínající dá odkaz na nějaký levný rádio z číny,tak řvete že jsou to dreky a aby si koupil třeba Spectrum. No jo ale z čeho,kdyby ho nezadotovali rodiče? To má snad okrást nějakou babičku na ulici o důchod nebo si vydělávat prodejem drog?Takže se uklidněte :wink:
ICQ 638556901
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#27 Příspěvek od rampa_mckvak »

No jo no my socky se hold potřebujem dozvědět jak na to a kde brát :wink:
Jéžiš majrá doufám, že tu někdo nenapíše, že se to dá vyřešit prací :roll: :D :D :D
Zero: jo je to OT. tak soráč. konec.
Naposledy upravil(a) rampa_mckvak dne pon 20.07.2009 22:18, celkem upraveno 1 x.
Co neubrzdíš neukecáš.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od arda1 »

Jasný -kde chceš třeba ve 13ti letech pracovat? :roll: :roll: :roll:
ICQ 638556901
rampa_mckvak

#29 Příspěvek od rampa_mckvak »

To zákon nedovoluje. Tak nějaká černota?....
Sakra zase OT...
Co neubrzdíš neukecáš.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Zero »

1. už ve 14ti :lol:
2.Co třeba mytí skel na benzince? :D :wink: za chvíli tam jedu :wink:
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“