Jaký používáte simulátor?
- Jiří Kolář-BAN2
FSone
ja mam fsone, pozri www.fsone.com
Ja som spokojny, ale neviem to porovnat s inymi, podla niekoho je velmi porovnatelny s RF, niekto dokonca pisal ze FSone sa mu javil ako lepsi od RF, preto som si kupil FSone. Ale sameho ma zaujima ci to niekto vie porovnat.
Ja som spokojny, ale neviem to porovnat s inymi, podla niekoho je velmi porovnatelny s RF, niekto dokonca pisal ze FSone sa mu javil ako lepsi od RF, preto som si kupil FSone. Ale sameho ma zaujima ci to niekto vie porovnat.
Zero píše:ne,všechno jsem si koupilco jsem si koupil,to jsem si taky rozbil,teda zatim jsem ještě nerozbil rexe s tim jsem dneska poprvý visel,a k tomu mi pomohl právě sim
,vlastně uniqua jsem dostal datem od kolegy
ale to nebylo ukradený
Správně napsáno by mělo být : ,,všechno mi koupili rodiče "..... případně ,,všechno jsem si koupil za prašule (nebo ,, od " ) rodičů "
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Zero píše:helé...není to taktřeba za chvilku du na brigádu...a rozhodně to není tak že si řeknu kup mi tohle a rodiče mi to koupí...kdyby to tak bylo,tak si asi nekupuju kopie vrtulníků a veškerý věci z číny...třeba teď šetřim na HK500...
To by me zajimalo, jak na to setris
Jasně že si všechno nekupuju sám z toho co našetřim,ale snažim se kupovat si co nejvíc věcí za to,co našetřím....jinak si myslím že si modelů vážím dostatečně,když soadnu(teď už to naštěstí není tak často...
),tak nadávám já nevím do koho/čeho všeho,a co de tak se snažím opravit,i Easy glidera,který dostal kolmici z 50m protože přestala fungovat výškovka...
Jestli budu mí ještě nějaké peníze tak koupím regulátor a serva a bude snad létat dál,bohužel odešel i přijímač(nefunguje plyn),takže teď střídám jeden ve všem
jinak pokud bude někdo něco psát na tohle téma,tak už nereaguji...je to prostě OT....
Jestli budu mí ještě nějaké peníze tak koupím regulátor a serva a bude snad létat dál,bohužel odešel i přijímač(nefunguje plyn),takže teď střídám jeden ve všem
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Lidi co blbnete? Kde by na to mladí bez podpory rodičů brali?Když tady někdo začínající dá odkaz na nějaký levný rádio z číny,tak řvete že jsou to dreky a aby si koupil třeba Spectrum. No jo ale z čeho,kdyby ho nezadotovali rodiče? To má snad okrást nějakou babičku na ulici o důchod nebo si vydělávat prodejem drog?Takže se uklidněte 
ICQ 638556901
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
No jo no my socky se hold potřebujem dozvědět jak na to a kde brát
Jéžiš majrá doufám, že tu někdo nenapíše, že se to dá vyřešit prací
Zero: jo je to OT. tak soráč. konec.
Jéžiš majrá doufám, že tu někdo nenapíše, že se to dá vyřešit prací
Zero: jo je to OT. tak soráč. konec.
Naposledy upravil(a) rampa_mckvak dne pon 20.07.2009 22:18, celkem upraveno 1 x.
Co neubrzdíš neukecáš.
-
rampa_mckvak