Mimochodem, komára jsme už i odstřelili z kůže dobře mířenou ranou, bylo s potěšením slyšet jak to cvaklo o blízký strom
Otravný hmyz
Když chodíme airsoftit do lesa, používáme normálně repelent v silných dávkách, klidně ob hoďku obnovit nástřik. Funguje to částečně i na klíšťata, ale záleží na značce. Měli jsme už i repelent který byl na komáry dobrý, no, člověk je tím mohl zkusit utlouct, toť cca vše. Takže hlasuji pro repelent a přiměřené oblečení...
Mimochodem, komára jsme už i odstřelili z kůže dobře mířenou ranou, bylo s potěšením slyšet jak to cvaklo o blízký strom
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Oblečenie, čo neprepichne, na celé telo ... a na hornú stranu rúk a xicht takú hrubú vrstvu indulony, že cez ňu komár nedočiahne prepichnúť. Len sa tá indulona furt vstrebáva, treba aplikovať pred každým letom. Lepšia je repelentná, ale postačí aj akákoľvek.
A nelietať s otvorenými ústami, sú schopné kúsať aj zdnuka...
P.S. a ašte vysvetliť rakúskym ochranárom, že ak na jednej strane rieky žijú desaťtisíce ľudí, urobiť z druhej strany rieky prírodnú rezerváciu pre komáre je vážny krok proti dobrému susedskému spolunažívaniu spriatelených štátov... trebárs tak, že ak s tým neprestanú a nepostriekajú, spustíme V1...
A nelietať s otvorenými ústami, sú schopné kúsať aj zdnuka...
P.S. a ašte vysvetliť rakúskym ochranárom, že ak na jednej strane rieky žijú desaťtisíce ľudí, urobiť z druhej strany rieky prírodnú rezerváciu pre komáre je vážny krok proti dobrému susedskému spolunažívaniu spriatelených štátov... trebárs tak, že ak s tým neprestanú a nepostriekajú, spustíme V1...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
-
murphytravex
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivan repelent OFF ACTIVE.Zatial ziadny stipanec.Kym som nepouzival repelent,tak sa na mne ovady a komare dobre hostili.Minule som tiez pozoroval ako sa na mna chysta ovad a ked sa priblizil,ze natankuje,tak si to velmi rychlo rozmyslel.Nastriekam sa tym uz doma.Akurat ked idem dolu vo vytahu z bytovky,tak si zelam aby ma nikto nezastavil.
Nu já používám snad nejúčinější způsob - když jdu v době otravování komáry létat, tak sebou vezmu přítelkyni, která při mém boku kouří - celkem dobře to pomáhá
Jen bych nerad viděl její snímky plic
Teď vážně - pochopitelně nekouří pořád - v přestávkách je celkem úspěšně odhání - občas to musí z pozice pozorovatele působit komickým dojmem.
Jen bych nerad viděl její snímky plic
Teď vážně - pochopitelně nekouří pořád - v přestávkách je celkem úspěšně odhání - občas to musí z pozice pozorovatele působit komickým dojmem.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.