Acromaster mixy
Acromaster mixy
Jake mixy jsou relevantni pro acromastera? mam DX7, nastaveny DR a expa ale s těmi mixy si nevím rady. Kdy a na co je použít? Pokud někde zpracováno díky za link.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
ikarus píše:Lita moc prima. Mam ho jak 3 ero po easy star a minimag. Zacinam s prvnimi pokusy s akrobacii a chtel jsem vedet jestli ty mixy k necemu jsou?
Nabizi se tedy otazka, kdo a kdy je uzije?
Pokial si chceš zamixovať, kúp si elektrovetroň so 4 servovým krídlom
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
souhlasim s LV,pevne expo maximalne do 20 procent bez moznosti prepinani na smerovce a vyskovce,pouze pro pojezd na draze pouzivam prepinac na maximalni moznou vychylku vyskovky pokud ma ero tendenci zakopavat.pokusy s prepinanim za letu mi vse jenom komplikovalo a prepnuti na maximalni vychylku smerovky a vyskovky mi stejne akrobata do vyvrtky nedostalo a musim to dotacet kridelkama.
ikarus píše:Nabizi se tedy otazka, kdo a kdy je uzije?
Pokud myslíš akrobatický mixy, tak je třeba užiju já příští rok, pokud si konečně koupím nějaký RCA/menšíF3Ačko. Tam je potřeba, aby to lítalo víceméně dokonale rovně, a proto se mixuje nožák (směrovka do vop a do křidýlek) a tak podobně. U acromastera to ale na 95% nemá cenu, a hlavně to většina uživatelů tohohle érka stejně sama neodmixuje - právě proto, že to mají jako tréninkové letadlo, a tak trénují obraty a získávají zkušenosti. Ale zatím jich neni tolik, aby to víc při mixování pomohlo, než ublížilo. Takže zatím být tebou nemixuju, lítám
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zjisti zda:
letadlo letí rovně nožový let bez zásahu do VOP
letadlo letí v nožovém letu rovně bez zásahu do křidélek (nebrací se na záda/břicho)
letadlo letí zcela kolmo nahoru na plný plyn
letadlo letí zcela kolmo dolů bez plynu
Pokud je letadlo dobře zalétané!!! Tak předchozí věci lze dohnat pomocí mixů.
letadlo letí rovně nožový let bez zásahu do VOP
letadlo letí v nožovém letu rovně bez zásahu do křidélek (nebrací se na záda/břicho)
letadlo letí zcela kolmo nahoru na plný plyn
letadlo letí zcela kolmo dolů bez plynu
Pokud je letadlo dobře zalétané!!! Tak předchozí věci lze dohnat pomocí mixů.
- Jiří Kolář-BAN2
proc expo do 20 procent? je to pouze muj osobni nazor,expo ma neco retusovat-drobne odchylky packou skutecne odchyti-smerovka 10-vyskovka 15 procent,pokud i tak letam jak na horske draze,tak mi prijde mnohem lepsi expo uplne vynechat,soustredit se na chybne zasahy od minimalniho pohybu pacek a teprve ve fazi,kdy se dostanes k tomu,ze lepe uz stejne letat nebudes,namixovat expo pro plynulejsi let.auto ktere ma vule v rizeni take lepe nejezdi.jinak expo nad 20 procent mi prijde a take ho doporucuji vetronarum,kteri by to take nekdy chteli ridit smerovkou bez mixu s kridelkama,ona tatiz vetsina vetronaru a to velmi dobrych smerovku pouziva pouze primixovanou ke kridelkum.
- Jiří Kolář-BAN2
pepin píše:proc expo do 20 procent? je to pouze muj osobni nazor,expo ma neco retusovat-drobne odchylky packou skutecne odchyti-smerovka 10-vyskovka 15 procent,pokud i tak letam jak na horske draze,tak mi prijde mnohem lepsi expo uplne vynechat,soustredit se na chybne zasahy od minimalniho pohybu pacek a teprve ve fazi,kdy se dostanes k tomu,ze lepe uz stejne letat nebudes,namixovat expo pro plynulejsi let.auto ktere ma vule v rizeni take lepe nejezdi.jinak expo nad 20 procent mi prijde a take ho doporucuji vetronarum,kteri by to take nekdy chteli ridit smerovkou bez mixu s kridelkama,ona tatiz vetsina vetronaru a to velmi dobrych smerovku pouziva pouze primixovanou ke kridelkum.
To není jako špatné řízení. Pokud se výchylky zvětšují, asi to pomůže. Mně to pomáhá. Postupně na houbě zvětšuji výchylky. Když už se to šmrdlá dost rychle, určitě to pomůže. Ale asi je to věc názoru a páčkování. Mám na Jakovi 45% na křidélkách a VOP. Na SOP 35%. Maximální spokojenost. Nelétám moc daleko, simuluji simulátor. Někdy dost věrně. Nakonec i spadnu.(několikrát)