Lze pripojit vysilacku spektrum do PC?
Jsem na tom podobně. Dnes mi došek kabel na simulátor FMS z dealextreme a ne a ne to rozběhat. PC při připojení kabelu reguje, program k němu dodaný jsem nainstaloval ale simulátor ať nastavuju jak nastavuju reaguje jen na klávesnici a to stále.
Sem z toho trochu na větvy, protože kdybych to vě+děl, tak jsem koupil tenhle trapnej sim za 500kč v čechách i s trapným ovladačem a byl klid.
Ps: Málem bych zapoměl. Vlastním DX6i
Sem z toho trochu na větvy, protože kdybych to vě+děl, tak jsem koupil tenhle trapnej sim za 500kč v čechách i s trapným ovladačem a byl klid.
prcek80 píše:Kabel zatím nemám tak vařím z vody, ale máte v ovládacích panelech a "herní zařízení" něco? podle mě by se to tam po připojení mělo přidat a mělo by to tam jít i zkalibrovat, ale jak říkám, na kabel čekám a vařím z vody
To jsem samo zkoušel, v herních zařízeních je vidět, ale zkalibrovat nejde-nereaguje na povely.....
Picozz (zničeno), Lama 3ch (prodáno), Walkera 4-3 (věnováno na cvičení nervů), Blade mcx (v provozu)
tak jsem nakonec zakoupil jiný kabel od Hitecu, protože mám trochu potíž s kartou a nechtělo se mi čekat, je to tento kabel http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=1967 a koupil jsem ho dnes v Brně na helimanii, pravda byl dražší ale s FMS funguje Plag n Play a na naučení se páčkovat bude dostačující
Letu zdar
edit : ještě jsem si vzpoměl po připojení kabelu nechejte vysílačku vyplou jinak to nejede, ten převodník si ji jakoby zapne sám.
Letu zdar
edit : ještě jsem si vzpoměl po připojení kabelu nechejte vysílačku vyplou jinak to nejede, ten převodník si ji jakoby zapne sám.
DX5e
Airwolf 3CH [dolétal
]
Airwolf 3CH [dolétal
joseff píše:Jsem na tom podobně. Dnes mi došek kabel na simulátor FMS z dealextreme a ne a ne to rozběhat. PC při připojení kabelu reguje, program k němu dodaný jsem nainstaloval ale simulátor ať nastavuju jak nastavuju reaguje jen na klávesnici a to stále.
a po spuštění FMS jsi si to změnil v ovládání na pákový ovladač? Mě to taky po spuštění jakoby jede na klávesnici, musím to přepnout.
DX5e
Airwolf 3CH [dolétal
]
Airwolf 3CH [dolétal
kabel od Hitecu podporuje u mé DX5e i 5tý kanál, funguje s FMS, zkusil jsem i RFG4 byl trochu problém to nakalibrovat, ale nakonec se ukázalo, že je chyba mezi židlí a klávesnicí
Není potřeba kalibrovat v herních zařízeních, ale až v samotném simu, kdyby to někomu pomohlo
Není potřeba kalibrovat v herních zařízeních, ale až v samotném simu, kdyby to někomu pomohlo
DX5e
Airwolf 3CH [dolétal
]
Airwolf 3CH [dolétal
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
myslíte že ten kabel z -- http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4603
bude fungovat z DX7 - čkou?
Nemá náhodou kdos nějakou zkušenost?
Díky.
myslíte že ten kabel z -- http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4603
bude fungovat z DX7 - čkou?
Nemá náhodou kdos nějakou zkušenost?
Díky.
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
prcek80 píše:Nevím to jistě, mám jiný kabel i vyílač, ale fungovat by měl (S DX6i je funkční dle slov tady na fóru) jen podporuje pouze 4 kanály.
Rozumím tomu tedy dobře tak, že k potrénování létání s helinou, která má 6 kanálů (třeba Blade CP+) je to k ničemu? Nebo stačí ty 4, když helinu reálně taky ovládám jen ve čtyř kanálech páčkama a zbytek se mixuje?
Nevím to jistě, létám éra, helinu si zapnu když si chci zablbnout, u více kanálových helin 5tým kanálem zapínám rotory a u některých nemůžu zapnout třeba podvozek, protože nemám 6tý kanál. Kratas by asi uměl odpovědět, protože má kabel z Dealu. Jestli tady neodpoví zkus mu PM.
Teoreticky na páčkování 4 kanály stačí, ale nevím jak bys dostal do chodu rotory atd.
Letu Zdar
Teoreticky na páčkování 4 kanály stačí, ale nevím jak bys dostal do chodu rotory atd.
Letu Zdar
DX5e
Airwolf 3CH [dolétal
]
Airwolf 3CH [dolétal
joseff píše:Jsem na tom podobně. Dnes mi došek kabel na simulátor FMS z dealextreme a ne a ne to rozběhat. PC při připojení kabelu reguje, program k němu dodaný jsem nainstaloval ale simulátor ať nastavuju jak nastavuju reaguje jen na klávesnici a to stále.
Vím, že to asi je trochu z křížkem po funuse, ale DX6i jsem k FMS připojil pomocí obyčejného stereokáblíku jack-jack, který jsem našel doma. Jeden konec do konektoru zespodu vysílačky, druhý konec do zvukovky na notebooku. Jenom jsem doinstaloval tenhlke prográmek: http://www.smartpropoplus.com/
Asi byto mělo jít i s monokáblíkem, protože mám dojem, že mikrofonní vstup na noťasu bývá mono. Alespoň na starém IBM jsem to tak měl, teď mám DELL a ještě jsem to nezkoušel.