Marek71 píše:PS:
Akurát už som si dlho nezalietal... prac. povinnosti, dovolenka...
Jj, ty dovolene jsou hruza, kdyz je clovek v praci tak aspon muze zabehnout po praci, ale dovolena je naprosty konec, taky me to ted ceka
Akurát už som si dlho nezalietal... prac. povinnosti, dovolenka...
were píše:Jj, ty dovolene jsou hruza, kdyz je clovek v praci tak aspon muze zabehnout po praci, ale dovolena je naprosty konec, taky me to ted ceka
Neviem ako v ČR, ale tu je teraz celkom teplo, dnes cca. 36st. Je nejaká šanca chytiť termiku ešte večer okolo šiestej-siedmej ?
Abu píše:Marek71 píše:PS:
Neviem ako v ČR, ale tu je teraz celkom teplo, dnes cca. 36st. Je nejaká šanca chytiť termiku ešte večer okolo šiestej-siedmej ?
Vcera vecer jsme byli litat v Dehtarech (podrobnosti snad da casem Honza na www.rcex.cz vcetne nejakych grafu z vyskomeru), termika vicemene skoncila kolem 18h. Ono nejde ani tak moc o to jak je vysoka nebo nizka teplota, spis je dulezite jak se teplota meni s casem a hlavne mistem. Tak potom vznikaji nestability a proudeni zname jako termika![]()
Kdyz je vse pekne rovnomerne vyhraty na 36C tak je z toho ve vzduchu akorat "olej" kterej se ani nehne.
Vladan píše:Kluci, tuhle kategorii nikdy létat nebudu, poněvadž jsem " pomalejší na ruce", ale píšu tady proto,
že tak pěkně rozvětvené téma k věci , s příspěvky na úrovni a bez zbytečných urážek jsem už dlouho na RC Manii nečetl.
Už jsem se fakt začínal bát....
Vladan píše:Kluci, tuhle kategorii nikdy létat nebudu, poněvadž jsem " pomalejší na ruce", ale píšu tady proto,
že tak pěkně rozvětvené téma k věci , s příspěvky na úrovni a bez zbytečných urážek jsem už dlouho na RC Manii nečetl.
Už jsem se fakt začínal bát....