Abu píše:No tak takhle strasne zpraseny, jako na tech fotkach, to Boss opravdu nema. Detaily musi dodat on.
no on Pepelopezz uz predem varoval "Ako je vidno z fotiek z dizajnom som sa nehral. Islo o funkcnost." ...takze bych ho tak nepranyroval
kubadera píše:no on Pepelopezz uz predem varoval "Ako je vidno z fotiek z dizajnom som sa nehral. Islo o funkcnost." ...
Abu píše:kubadera píše:no on Pepelopezz uz predem varoval "Ako je vidno z fotiek z dizajnom som sa nehral. Islo o funkcnost." ...
No ale prave ty serva a paky mohutne drcici nahoru z horni strany profilu jsou facka aerodynamice jako prase. Tyhle veci maj byt na spodni strane kridla, co nejvic zapusteny dovnitr a nejlepe prekryty krytkou.
Milan Nes píše:někdo tu řiká 10 jinej 50 to mi přijde sakra rozdíl ...
kubadera píše:
2 Boss8: co je prosímtě M3 samolepka? nemyslel jsi spíš 3M? asi jsi kupoval křídla bez serv s nezalepeným tím kanálem co vede normálně táhlo od serva v kořeni že? a co pant křidélka, ten je jaký??
kubadera píše:.... Anebo 11mm od té přední hrany jak tady psal lubo1, to by bylo o trošku blíž ale určitě pořád dozadu od údaje v návodu. Totéž potvrzují na zahraničním fóru RcGroups.com ... ??