!!Nalezene letadlo!!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

NIE!!!

#16 Příspěvek od lakotamm »

Nedávajte tu fotku toho lietadla!!! Môže sa stať že sa prihlási nepravý modelár!!! A to by bolo neférové... :evil:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Johnny »

myslim ze nepravy modelar by nevedel jaka je tam navigace, jaky tam sou serva, odkad se startovalo, jaky tam jsou baterky, na jakym kanalu to litalo apod...
Don't drink and drive, smoke and fly.
were
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od were »

Fotku bych sem urcite dal, jde o to ze to ero pak muze poznat i nekdo jiny kdo ho pozna, nebo treba kdo slysel, ze nejakemu jeho znamemu neco podobneho uletelo a upozorni majitele, sance na nalezeni je pak mnohem vetsi. A majitel se da podle me taky poznat snadno dotazem na RX pack, kanal, serva atd.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Libor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Libor »

Vyvěsil jsem to taky
Mira80

#20 Příspěvek od Mira80 »

Tak to vypada, ze majitel letadla se uz nasel. Odkazal jsem ho na kolegu, ktery ma letadlo u sebe fyzicky doma, tak snad se domluvi. Dotycny vsak veedel, kde se s gps locatorem pohyboval apod.

Nicmene rada z toho vyplivajici pro vsechny. Kdyby byla v letadle "vizitka" na majitele, tak by se mozna uletlych ér vratilo vic, hodne prace dalo vycitani dat, shaneni, kde se to pohybovalo a nejakeho kontaktu. pripadal jsem si jak Hardtmuth v Kobre 11 a domnivam se, ze spousta jinych, kteri by letadlo nasli, tak by vubec nevedelil co s tim a to bylo skoda.
TURING

#21 Příspěvek od TURING »

JJ to je dobra poznamka. Kolik z vas / nas ma poznamenane letadlo ? Kazdej (no skoro) pes ma chip nebo aspon na obojku kontakt na majitele ;-)
Naposledy upravil(a) TURING dne stř 16.09.2009 23:12, celkem upraveno 1 x.
zdekar

#22 Příspěvek od zdekar »

Vizitka je dobrá věc... dokud to letadlo neulétne a nespadne někomu na auto apd. Pak se může říct... že já blbec to tam dával :lol: Ale spíš jsem pro to, aby tam ta vizitka byla, i když ji tam nemám. Ale né z důvodu toho pádu, ale proto, že na to vždy zapomenu a pak se mi už nechce :D
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Kiki Lopez
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kiki Lopez »

Klobouk dolů.Tolik práce kolem toho to je opravdu na pochvalu.Jen aby jste nedopadl jako já když jsem se cca před rokem taky dostal k ciczímu letadlu.Jeho majitel mně tady a nejen tady neskutečně pošpinil a ostatní se kněmu přidali.Tak snad původní majitel nebude takový buran.
Už zase vtom tak nějak lítám :-)
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lindbergh »

Kiki Lopez píše:Klobouk dolů.Tolik práce kolem toho to je opravdu na pochvalu.Jen aby jste nedopadl jako já když jsem se cca před rokem taky dostal k ciczímu letadlu.Jeho majitel mně tady a nejen tady neskutečně pošpinil a ostatní se kněmu přidali.Tak snad původní majitel nebude takový buran.

Tu kauzu si pamatuju a bylo mě tě docela líto. Já před pár lety vrátil majiteli peněženku s dokladama, co se válela na ulici a on mě obvinil, že jsem mu z ní ukradl peníze. Dnes už bych to řešil jinak. Vrátil bych to, ale s velkou dávkou opatrnosti :!: :roll:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
JENDA01

#25 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
když už je tady téma o-dobrých duší- 8) tak bych tu měl taky jednu pohledávku :wink: . Je to z minulé sezony. Skočil na mě vlčák jednoho
-taky pejskaře- :wink: a než jsem se s ním vypořádal tak bylo letadlo v
haj---lu.(bohužel bylo v motorovém tahu) Kdyby ho někdo viděl lítat nebo se válet někde na model -bazaru byl bych vděčen za infornaci.

Ztratilo se v PRAZE -8, BOHNICÍCH, okolí VEKLÉ SKÁLY. Předem díky.

Tady foto LETADLA:

http://jenda01.rajce.idnes.cz/MOJE_MODELY/#1.JPG

Jenda
were
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od were »

Pejskari jsou kapitola sama pro sebe, kdybychom litali jako nekteri pejskari pejskujou tak uz asi davno modelarstvi zakazou :evil: Naposledy se mi za pojizdejicim erem rozbehl pes tak sem dal plnej a jen tak se stihl dostat do vzduchu, pes byl jednu chvili tak metr za erem - rodinka se tomu strasne smala a misto aby aspon udelala pokus si ho zavolat tak ho jeste povzbuzovala. A situace, ze ja litam a skace na me neci pes a panicek nejen ze nezbleptne omluvu ale ani si ho nezavola ty ani nema cenu pocitat :(
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
JENDA01

#27 Příspěvek od JENDA01 »

zdekar píše:Vizitka je dobrá věc... dokud to letadlo neulétne a nespadne někomu na auto apd. Pak se může říct... že já blbec to tam dával :lol: Ale spíš jsem pro to, aby tam ta vizitka byla, i když ji tam nemám. Ale né z důvodu toho pádu, ale proto, že na to vždy zapomenu a pak se mi už nechce :D

Ahoj,

a od čeho je pojištění modelů které způsobí nějakou škodu.Těch pár stovek snad není tak špatná investice.

Jenda
JENDA01

#28 Příspěvek od JENDA01 »

were píše:Pejskari jsou kapitola sama pro sebe, kdybychom litali jako nekteri pejskari pejskujou tak uz asi davno modelarstvi zakazou :evil: Naposledy se mi za pojizdejicim erem rozbehl pes tak sem dal plnej a jen tak se stihl dostat do vzduchu, pes byl jednu chvili tak metr za erem - rodinka se tomu strasne smala a misto aby aspon udelala pokus si ho zavolat tak ho jeste povzbuzovala. A situace, ze ja litam a skace na me neci pes a panicek nejen ze nezbleptne omluvu ale ani si ho nezavola ty ani nema cenu pocitat :(

Ahoj,
myslím si že jsi to vystihnul zcela dokonale :lol:. Někdy se mi zdá ze psi venčí -páníčky- než aby tomu bylo naopak.Kdyby tě takhle poslouchalo
letadlo tak nestačejí dělat -rakve- :D .

Jenda
TURING

#29 Příspěvek od TURING »

Ahoj,

a od čeho je pojištění modelů které způsobí nějakou škodu.Těch pár stovek snad není tak špatná investice.

Jaky typ pojisteni mas na mysli ? Odpovednosti ?
JENDA01

#30 Příspěvek od JENDA01 »

TURING píše:
Ahoj,

Jaky typ pojisteni mas na mysli ? Odpovednosti ?

Ahoj,

je to pojištění ze škody které způsobíš letadlem do částky
cc-1 500 000kč.
Dělal jsem ho přes svaz modelářů (p.JANKO)

vaclav.janko@cmma

Jenda
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“