!!Nalezene letadlo!!
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
NIE!!!
Nedávajte tu fotku toho lietadla!!! Môže sa stať že sa prihlási nepravý modelár!!! A to by bolo neférové... 
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Fotku bych sem urcite dal, jde o to ze to ero pak muze poznat i nekdo jiny kdo ho pozna, nebo treba kdo slysel, ze nejakemu jeho znamemu neco podobneho uletelo a upozorni majitele, sance na nalezeni je pak mnohem vetsi. A majitel se da podle me taky poznat snadno dotazem na RX pack, kanal, serva atd.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Tak to vypada, ze majitel letadla se uz nasel. Odkazal jsem ho na kolegu, ktery ma letadlo u sebe fyzicky doma, tak snad se domluvi. Dotycny vsak veedel, kde se s gps locatorem pohyboval apod.
Nicmene rada z toho vyplivajici pro vsechny. Kdyby byla v letadle "vizitka" na majitele, tak by se mozna uletlych ér vratilo vic, hodne prace dalo vycitani dat, shaneni, kde se to pohybovalo a nejakeho kontaktu. pripadal jsem si jak Hardtmuth v Kobre 11 a domnivam se, ze spousta jinych, kteri by letadlo nasli, tak by vubec nevedelil co s tim a to bylo skoda.
Nicmene rada z toho vyplivajici pro vsechny. Kdyby byla v letadle "vizitka" na majitele, tak by se mozna uletlych ér vratilo vic, hodne prace dalo vycitani dat, shaneni, kde se to pohybovalo a nejakeho kontaktu. pripadal jsem si jak Hardtmuth v Kobre 11 a domnivam se, ze spousta jinych, kteri by letadlo nasli, tak by vubec nevedelil co s tim a to bylo skoda.
- Kiki Lopez
- Kontaktovat uživatele:
Klobouk dolů.Tolik práce kolem toho to je opravdu na pochvalu.Jen aby jste nedopadl jako já když jsem se cca před rokem taky dostal k ciczímu letadlu.Jeho majitel mně tady a nejen tady neskutečně pošpinil a ostatní se kněmu přidali.Tak snad původní majitel nebude takový buran.
Už zase vtom tak nějak lítám 
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Kiki Lopez píše:Klobouk dolů.Tolik práce kolem toho to je opravdu na pochvalu.Jen aby jste nedopadl jako já když jsem se cca před rokem taky dostal k ciczímu letadlu.Jeho majitel mně tady a nejen tady neskutečně pošpinil a ostatní se kněmu přidali.Tak snad původní majitel nebude takový buran.
Tu kauzu si pamatuju a bylo mě tě docela líto. Já před pár lety vrátil majiteli peněženku s dokladama, co se válela na ulici a on mě obvinil, že jsem mu z ní ukradl peníze. Dnes už bych to řešil jinak. Vrátil bych to, ale s velkou dávkou opatrnosti
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Ahoj,
když už je tady téma o-dobrých duší-
tak bych tu měl taky jednu pohledávku
. Je to z minulé sezony. Skočil na mě vlčák jednoho
-taky pejskaře-
a než jsem se s ním vypořádal tak bylo letadlo v
haj---lu.(bohužel bylo v motorovém tahu) Kdyby ho někdo viděl lítat nebo se válet někde na model -bazaru byl bych vděčen za infornaci.
Ztratilo se v PRAZE -8, BOHNICÍCH, okolí VEKLÉ SKÁLY. Předem díky.
Tady foto LETADLA:
http://jenda01.rajce.idnes.cz/MOJE_MODELY/#1.JPG
Jenda
když už je tady téma o-dobrých duší-
-taky pejskaře-
haj---lu.(bohužel bylo v motorovém tahu) Kdyby ho někdo viděl lítat nebo se válet někde na model -bazaru byl bych vděčen za infornaci.
Ztratilo se v PRAZE -8, BOHNICÍCH, okolí VEKLÉ SKÁLY. Předem díky.
Tady foto LETADLA:
http://jenda01.rajce.idnes.cz/MOJE_MODELY/#1.JPG
Jenda
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Pejskari jsou kapitola sama pro sebe, kdybychom litali jako nekteri pejskari pejskujou tak uz asi davno modelarstvi zakazou
Naposledy se mi za pojizdejicim erem rozbehl pes tak sem dal plnej a jen tak se stihl dostat do vzduchu, pes byl jednu chvili tak metr za erem - rodinka se tomu strasne smala a misto aby aspon udelala pokus si ho zavolat tak ho jeste povzbuzovala. A situace, ze ja litam a skace na me neci pes a panicek nejen ze nezbleptne omluvu ale ani si ho nezavola ty ani nema cenu pocitat 
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
zdekar píše:Vizitka je dobrá věc... dokud to letadlo neulétne a nespadne někomu na auto apd. Pak se může říct... že já blbec to tam dávalAle spíš jsem pro to, aby tam ta vizitka byla, i když ji tam nemám. Ale né z důvodu toho pádu, ale proto, že na to vždy zapomenu a pak se mi už nechce
Ahoj,
a od čeho je pojištění modelů které způsobí nějakou škodu.Těch pár stovek snad není tak špatná investice.
Jenda
were píše:Pejskari jsou kapitola sama pro sebe, kdybychom litali jako nekteri pejskari pejskujou tak uz asi davno modelarstvi zakazouNaposledy se mi za pojizdejicim erem rozbehl pes tak sem dal plnej a jen tak se stihl dostat do vzduchu, pes byl jednu chvili tak metr za erem - rodinka se tomu strasne smala a misto aby aspon udelala pokus si ho zavolat tak ho jeste povzbuzovala. A situace, ze ja litam a skace na me neci pes a panicek nejen ze nezbleptne omluvu ale ani si ho nezavola ty ani nema cenu pocitat
Ahoj,
myslím si že jsi to vystihnul zcela dokonale
letadlo tak nestačejí dělat -rakve-
Jenda
TURING píše:Ahoj,
a od čeho je pojištění modelů které způsobí nějakou škodu.Těch pár stovek snad není tak špatná investice.
Jaky typ pojisteni mas na mysli ? Odpovednosti ?
Ahoj,
je to pojištění ze škody které způsobíš letadlem do částky
cc-1 500 000kč.
Dělal jsem ho přes svaz modelářů (p.JANKO)
vaclav.janko@cmma
Jenda