Zde omluvte kvalitu fotek. Nějak jsem se zabral do trénování nové sestavy F3A (speciálně obratu č.1 písmena M: 3/4bodového výkrutu nahoru, souvrat, 1/4výkrutu dolů, tlačený 1/2přemet s integrovaným 1/2výkrutem, 1/4 výkrutu nahoru, souvrat, 3/4výkrutu dolů, výlet normálně. K=5

) a už bylo málo světla. Dodám další.
Po mírném rozmýšlení jsem odstartoval z hodu spodem za trup před kabinou. Plyn cca na polovině.
Ihned po startu model začal klonit na levou stranu. Přehmátnul jsem, přidal a snadno vyrovnal. Po úvodních obavách bezproblémové a snadné.
Pak už jen mírné dotrimování křidélek a VOP pro rovný let, ale žádné drama. Následovalo UŽÍVÁNÍ si letu. Skvělý, hodný, rychlý, vydojitelný,.. Prostě paráda. Sice to není F3Ačko, na to se musí na zádech moc tlačit, ale velmi příjemný letový projev, jenž umožňuje srovnat model, potřást si rukou s nově příhozího modeláře a zase se vrátit k létání.
Nevím, jak přesně napsat něco o pocitech z řízení. Model se prostě pilotuje příjemně, létá přesně tam kam chci, nikam neuhybá a pohodlně přistává. Snad jen pozor na rozpočet. Model docela klouže, když vytrácí rychlost a na to je třeba pamatovat.