Parkzone Corsair

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
RIP
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od RIP »

Tak před chvíli jsem se vrátil z pole :-). Jsem úplně unešenej kamarád mě hodil Corsaira do vzduchu a letěl úplně sám, důkladný sestavení se vyplatilo, nebylo třeba vůbec trimovat.

Na plnej plyn je letadlo neuvěřitelně rychlý, v defaultu jsou poměrně citlivé všechny ovladací prvky hlavně výškovka - mě to ale vyhovuje, někomu by to mohlo dělat problémy.

Jinak letadlo se perfektně chová i v menších rychlostech - já s tím lítal na půl nebo třetinu plynu a pohoda. Při přistání jsem to zasek doceal ve velké ryhclosti pač jsem se bál pádovky, ale myslím že se to chová skoro jak kluzák pokud je vyplej motor.

Do pádové rychlosti jsme se nedostal, zdá se mě že letadlo k nim nemá sklony, na druhou stranu dával jsme si na to pozor.

Akrobacie - letadlo neuvěřitelně snadno dělá výkruty, překvapila mě hlavně stabilita ve výkrutu prostě letí furt rovně. Loping pohoda dokonce jsem se odvážil udělat Imrmanna (loping s výkrutem nahoře) a naprostá pohoda.

Jsem prostě stejně nadšenej jako když jsem poprvé poslal do vzduchu EasyStara :-)))
otass

#17 Příspěvek od otass »

Blahopřeju k úspěšnému záletu. Obloha bude o další profil " W " bohatší.
Optima II /2,4 GHz..Solius /2,4 GHz.
Šlehač NE SoloPro 328
RIP
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RIP »

No ty jo otazka je jak dlouho ... :-) sem lítal ještě dneska po druhý a zestárnul jsem snad o 40 let. Normálně mě to letadlo málem ulítlo ...

Ztratil jsme přehled v jaké ho mám poloze do toho ještě dráty vysokého napětí, ale nějka jsem to s pomocí nejvyššího přivolal zpátky.
speto_sk
Kontaktovat uživatele:

volba corsair

#19 Příspěvek od speto_sk »

Aj ja uvazujem uz dlhsiu dobu nad corsair-om. Chcem sa opytat ten model je ako stavebnica, ked tak od koho ? alebo si si to nebodaj sam ? vyrezal.
speto_sk
Kontaktovat uživatele:

volba corsair

#20 Příspěvek od speto_sk »

sorry ani neodpovedaj, uz to vidim ,parkzone
corsair
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od corsair »

Škoda, že neprodávájí prázdného, už bych měl. Ale další serva regl,motor jsou zbytečné. Štvou mě, ale chápu, že je to byznys.
RIP
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RIP »

Je to fakt dobrej model. Doporučuju. V te verzi nejlevnější verzi tj. osazene servy, motorem atd. pro let stačí vložit jen baterku a příjmač k vysílačce.
Stojí 3 900,- Kč. Myslím že ta cena odpovídá. Je to fakt pěkně udělaný a navíc dokonce to i pěkně lítá :-)))
RIP
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od RIP »

corsair píše:Škoda, že neprodávájí prázdného, už bych měl. Ale další serva regl,motor jsou zbytečné. Štvou mě, ale chápu, že je to byznys.

Navíc myslím že prázdného si ho můžeš koupit po náhradních dílech otázka je na kolik vyjde. Myslím tak na 2 500,-. Mrkni na www.astramodel.cz když si to koupíš u nějakýho jejich distributora, který maj v seznamu obchodniků, ušetříš ještě tak 15 procent z ceny. Na tom jejich webu to maj napálený, právě aby podporovali prodej svejm distributorům.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od corsair »

Už jsem to zkoušel asi před měsícem a vyšlo to mám dojem bez 100 na stejno jako se servy a motor. Tohle mají ošetřeno :cry:
jirka.zm

#25 Příspěvek od jirka.zm »

Prosim,napište jak jste upevnili výškovku. Díky Jirka
jirka.zm

#26 Příspěvek od jirka.zm »

Prosim,napište jak jste upevnili výškovku. Díky Jirka
RIP
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od RIP »

Jak píšou v návodu, pouze pomocí čtyř přiložených proužků lepící pásky.
housing

#28 Příspěvek od housing »

No musim potvrdit aj ja ze ten Corsair lieta naozaj velmi krasne a lahko,mam ho prvy tyzden a som s nim velmi spokojny. Krasne lietanie,akrobacie,vzlety a pristavania,presne takto ma kazdy model splnat ocakavania zakaznika...
Lietam na: F/A 18 Hornet , Corsair F4U
naily

#29 Příspěvek od naily »

powder píše:Jen neočekávej stejnou pevnost a odolnost jakou má EasyStar. Ten Corsair je polystyrenový odlitek a tedy poměrně křehký... Takže lítat, ale nepadat! :P

Letadla ParkZone nejsou z bezneho polystyrenu, ale z neceho, cemu rikaji Z-Foam. Vydrzi to opravdu hodne, a i kdyz se ti to podari rozslehat, tak to spravi vterinak - navic, snese to i lepidlo, ktery obycejny polystyren rozlepta.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“