flit12 píše:Ahoj
tak dneska jsem konečně pořádně poprvé respektive podruhé létal s cessnou. poprvé to byly jen pády, pak jsem tedy rezignoval na rc simulátor a dnes jsem se konečně tedy odhodlal na skutečný let. nicméně tim jsem se odchýlil od toho na co se chci zeptat. poněkud mě zarazil dosah vysílačky, letadlo v asi tak cca 50 metrech přímo nade mnou ztratilo signál a musel jsem počkat než se propadne zpět na signál abych ho mohl opět ovládat. zkusil jsem tedy s kamarádem dosah na zemi, ten byl okolo 200 metrů. chci se tedy zeptat jaké máte vy zkušenosti s dosahem? používám veškerou setovou techniku.předem díky za odpovědi
setovka je setovka, mne sa uz stalo asi 2 krat ked som robil prelet nad zemou (sak haluz ne

) cca 1m a vo vzdialenosti 70m cca z nicoho nic (asi kridielka) a oral som pole... takze som sa nastval, a uz 2 dni mam dx6i a musim uznat, je to iny level ako ta setovka, a hlavne ta programovatelna volnost, no nieco neskutocne
a tak isto mi sklbali serva, aj som ich pocul aj pocas letu mi celu cessnu kolisalo, takze povodny tam budem mat uz iba motor a aj ten zachvilu asi vymenim pretoze sa mi pravdepodobne ohol ten bubienok (rotor) vymenil som aj osku ale nepomohlo, sice to nevybruje ale je to vydiet ze to nechodi rovno
otazocka pre vlastnikov dx6i, vyuzivate klapky na cessnicke? ja som to este neskusal lebo cakam za objednavkou z HC takze zatial nelietam, ale ak to vyuzivate, na kolko percent mate nastavene vychylky pri pristavani? funguje to aj v takom lahkom modely ako cessna?