ohnutá hřídel
ohnutá hřídel
Ahoj
Tak se mi po dnešním létání podařilo ohnout hřídel u motoru. mírně ohnutá je jenom ta osička přímo v motoru, ale nějak se mi nedaří motor rozdělat abych jí mohl narovnat. odšrouboval jsem ten malinký šestihraný šroub ale motor pořád drží po hromadě. můžete mi někdo prosím poradit jak to rozdělat, případně i jak to co nejlíp srovnat?
díky moc
omlouvám se, tento příspěvek měl být vložen jinde, ale nevim jak smazat
Tak se mi po dnešním létání podařilo ohnout hřídel u motoru. mírně ohnutá je jenom ta osička přímo v motoru, ale nějak se mi nedaří motor rozdělat abych jí mohl narovnat. odšrouboval jsem ten malinký šestihraný šroub ale motor pořád drží po hromadě. můžete mi někdo prosím poradit jak to rozdělat, případně i jak to co nejlíp srovnat?
díky moc
omlouvám se, tento příspěvek měl být vložen jinde, ale nevim jak smazat
Naposledy upravil(a) flit12 dne pon 21.09.2009 16:10, celkem upraveno 1 x.
- Andy1pl
- Kontaktovat uživatele:
flit12 píše:no asi to podle rady Andy1pl pošlu pelikánům. je to cesta nejmenšího odporu a za ty peníze to bude nejlepší řešení
Zkus zavolat, kluci na technickem jsou ochotni, a kdyz je to od nich .... o nic nejde,... dodrzet veskere ty mezery mezi plastem a zavitama a nevim co vsechno ... hold neni to jen tak, PAK DEJ VEDET !
Letu Zdarrr !
- Andy1pl
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:A dostaneš tam stejnou osku z bláta- krom toho je to opravdu stovka? Co poštovný?Jak dlouho jim to trvá? Když tam dáš z CD tak máš kalenou která vydrzí 10x tolik.
Ardo... ja jen davam moznosti
Kam ji dát-tak zezadu u rotoru je jasná-pojišťovací drážku na segerovku tady defakto nepotřebuje -rotor nemůže vyběhnout--zkrátí dle originální-takže ji tam prostě dá -dotáhne červík -nasadí unašeč vrtule a hotovo ne?Andy1pl píše:Ano, Arda1 ma pravdu ohledne stare CD/DVD ... ,ale pak flit12 musi presne vedet pak jak ji tam umistit, kolik presne od rotoru, atd ...
Samozrejme verime ze kolega to zvaldnea pak da vedet !
ICQ 638556901