Pokud vím, tak Radian se prodává buď v setu s vysílačem kde je komplet všechno, tam musíš akorát zasunout vejškovku do připravenýho otvoru a pojistit obyčejnou lepící páskou a sesadit dohromady poloviny křídla a tím je hotovo, nebo bez RC a baterie a tam si budeš akorát muset přilepit oboustranou lepící páskou přijímač a koupit LiPol baterii, nejlíp tříčlánek 1300mAh, nebo něco podobnýho o váze kolem 100g a rozměrech aby ti to pasovalo do tý šachty která je k tomu určená. K baterii budeš muset přikoupit ještě konektor 3,5mm v domečku aby ti to pasovalo k regulátoru, nebo si tam dáš co chceš a budeš muset vyměnit konektor na regulátoru.
Já to koupil v setu, zatím mi ten vysílač stačí a až přestane, koupím si DX6i a můžu lítat se stejným přijímačem.
Začátečník
-
martin.kubula
Kluci díky moc za všechny rady ani jsem nečekal, že odpovědi budou tak rychle.
Koupím si Radiana se setem s kterým se prodává (Dx5e) a pak dám na radu od Wereho. Až budu chytřejší a budu vědět co chci tak si to pořídím později.
Ještě jeden dotaz vlastně dva (jen co to dopíšu zase si na něco vzpomenu
)
Lítá se i v zimě?
Nedoporučili by jste mi, kde koupit toho Radiana? Z ciziny to prý vyjde levněji, máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo ho raději koupit u nás za 6500,-Kč
Hezký večer nadšenec M.
Koupím si Radiana se setem s kterým se prodává (Dx5e) a pak dám na radu od Wereho. Až budu chytřejší a budu vědět co chci tak si to pořídím později.
Ještě jeden dotaz vlastně dva (jen co to dopíšu zase si na něco vzpomenu
Lítá se i v zimě?
Nedoporučili by jste mi, kde koupit toho Radiana? Z ciziny to prý vyjde levněji, máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo ho raději koupit u nás za 6500,-Kč
Hezký večer nadšenec M.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, ze se lita v zime. Ti nejodolnejsi litaji i spalovaky nebo na svahu, ti celkem odolni elektro a ti nejmin odolni na simulatoru
Zima je doba kdy se vychutnava litani s lyzinami, pripadne plovaky, a spousta hnusnych ploch se zmeni v krasna bila letiste, ktera clovek s cajem v ruce pozoruje z okna a vymysli pri tom vymluvy proc nejde litat 
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
V zimě má výhodu káčko, že se zahřeješ, akorát se sněhem to bude divočina, aby jsi se nenatáhl. Už jsem se tak 2x při hodu odporoučel k zemi na mokré rannní trávě. Není to dobrý pocit, když ti frčí éro plnou rychlostí nahoru, ležíš na zemi, nevíš kde je vrch a spodek a vysílačka metr od tebe
)) A nejlepší je, když nějakou chvíli ještě doháníš pád během s vrávoráním a následným kotrmelcem, to je lepší padnout rovnou a získáš čas.
)
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
F3K pro me az prilis zavani sportem, jsem lenoch
Modelarska zima podle me vypada takhle = http://www.poletuchy.ic.cz/05snih/slides/P1020884.html
Ale to uz jsme dost utekli od tematu. Odpoved na Martinovu otazku je ale jasna - litat se da i v zime, ale ma to svoje specifika.
Modelarska zima podle me vypada takhle = http://www.poletuchy.ic.cz/05snih/slides/P1020884.html
Ale to uz jsme dost utekli od tematu. Odpoved na Martinovu otazku je ale jasna - litat se da i v zime, ale ma to svoje specifika.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
martin.kubula