Kestrel 500SX

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
JM

#31 Příspěvek od JM »

raging píše:O to ani nejde,jen to na 800ku leta dost dlouho,az se z motorku kouri :roll:

Tak to se mi ještě nestalo. Tak tam stačí plácnout chladič a je to, ne?? :wink:
raging

#32 Příspěvek od raging »

JM píše:
Dr.Evil píše:Ahoj, chci si objednat Kestrel 500SX rczona.cz a k němu i nějaké ND, v jinéme vláknu sem dostal odpověď že v balení je vše co do začátku budu potřebovat ať si koupím jen náhradní baterku. Tak se chci zeptat jakou?

Já bych hlavně radil koupit raději Free Spirita-není tak křehký.
Baterky doporučuju 800 mAh-se střídavým tuningem až 20 minut letu a 1 hodina dobíjení. Bez tuningu cca 12 minut letu. V originálu budeš mít tu 600 mAh, tak přikup tu 800 mAh a uvidíš, s čím se ti bude lítat líp. Mě jednoznačně s tou 8mistovkou-mám Free spirita+stř. tuning.
Mas pravdu,ale on ma stanovenou jakousi financni hranici :(
Dr.Evil

#33 Příspěvek od Dr.Evil »

Rikal sem si 4500-5000,- a ten Free Spirit me moc neoslovil, hlavne jak se tady pise o te hodne nachylne zadni vrtulce a vubec v tom vlaknu o Spiritu jsou veci ktery se me vylozene nelibi... napriklad to ze je to verze "DODO"... gumickou pripevnovat baterku, atd. vcera sem to vlakno cetl cely odpoledne.

Sem rozhodnutej pro 500SX... Spririta mozna dokoupim jako alternativu.

a tady ctu http://www.kestrel500sx.zlatnicepardubice.cz/?q=ed

Naučit se viset před sebou ocasem směrem k sobě mi trvalo asi 20 nabíjecích cyklů baterie, stálo jednu sadu listů, přední a zadní kabinku, ocasní vrtulku, jednu sadu lyžin (nejsou k dostání tak opravuji tavnou pistolí).

Fakt mam vzit jen tu baterku? Nerad bych po dvou trech cyklech cekal na nejaky dily, radsi bych je objednal hned, at sem pripravenej. :)
JM

#34 Příspěvek od JM »

No tak to záleží na rukách-já kromě jedné sady náhradních listů a jedné náhradní vrtulky nic jiného nepotřeboval. Jinak všechno originál včetně držáku baterky. Takže každému dle gusta :wink:
Jinak za těch 5000 Kč už je Spirit i se stříd'ákem.
raging

#35 Příspěvek od raging »

Dr.Evil píše:Rikal sem si 4500-5000,- a ten Free Spirit me moc neoslovil, hlavne jak se tady pise o te hodne nachylne zadni vrtulce a vubec v tom vlaknu o Spiritu jsou veci ktery se me vylozene nelibi... napriklad to ze je to verze "DODO"... gumickou pripevnovat baterku, atd. vcera sem to vlakno cetl cely odpoledne.

Sem rozhodnutej pro 500SX... Spririta mozna dokoupim jako alternativu.

a tady ctu http://www.kestrel500sx.zlatnicepardubice.cz/?q=ed

Naučit se viset před sebou ocasem směrem k sobě mi trvalo asi 20 nabíjecích cyklů baterie, stálo jednu sadu listů, přední a zadní kabinku, ocasní vrtulku, jednu sadu lyžin (nejsou k dostání tak opravuji tavnou pistolí).

Fakt mam vzit jen tu baterku? Nerad bych po dvou trech cyklech cekal na nejaky dily, radsi bych je objednal hned, at sem pripravenej. :)
Tak vem jeste oba dily kabinky a zadni vrtulku :idea: pro jistotu
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jetson »

Já vždy po ráně viděl akorát přední či zadní kabinu prdlou, ale až do chvíle kdy jsem heli pustil z dosahu vysílače (první verze), tak stačil vždy vteřiňák.
Rotvík

#37 Příspěvek od Rotvík »

Mě se povedlo oddělat 2X zadní kabinku.Jednou jsem v předsálí kina ,,potkal" sloup a podruhé zakopl na trávníku.Pokaždé roztočená vrtulka spolehlivě pylon přesekla.Během prázdnin jsem do pylonu implantoval karbonovou trubičku a je po starostech.Přežilo to spolehlivě pád z cca 4m.Se zadní vrtulkou jsem neměl problém nikdy.
Dr.Evil

#38 Příspěvek od Dr.Evil »

Takze mam v kosiku

Kestrel 500SX ... 1x 3300,-Kč
Baterie Li-Pol 800mAh ... 1x 380,- Kč
(ta 600 neni skladem, tak to snad nebude vadit)
Ocasní rotor ... 1x 60,-Kč

Tak jeste neco? Nebo s i s timto uz vystacim, nejakej tyden...

A jen tak pro zajimavost, neni tady nekdo z okoli Brna, Blanska, Boskovic a Prostějova, protože asi budu potřebovat pomoc, az budu po case chtit dat ten stridavy upgrade.
raging

#39 Příspěvek od raging »

to vis,ze jo :lol: mas to v SZ
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Jetson »

Rotvík píše:Se zadní vrtulkou jsem neměl problém nikdy.

Ano, taky jsem měl problém vždy jen s kapotou a i teď je KO jen kapotáž a kdyby mne neštval malý dosah vysílačky (první verze, která se už neprodává - abych nevyvolal paniku), hned investuji do opravy. Takhle v tom nevidím smysl.
Dr.Evil

#41 Příspěvek od Dr.Evil »

raging píše:to vis,ze jo :lol: mas to v SZ

Nevim jestli to bylo na me, ale zadna SZ me nedorazila...
raging

#42 Příspěvek od raging »

Bylo,musis ji tam mit,zkontroluj si soukrome zpravy :roll:
Dr.Evil

#43 Příspěvek od Dr.Evil »

raging píše:Bylo,musis ji tam mit,zkontroluj si soukrome zpravy :roll:

Uz tam je. Dokonce sem si vcera tak na pul domluvil, ze budu moct litat v telocvicne v na ZS. Asi ne kazdej den, pac je tam i ruzny cviceni, ale urcite pres vikend bude cas i pro moje zacatky s vrtulnikem.
JM

#44 Příspěvek od JM »

Dr.Evil píše:Dokonce sem si vcera tak na pul domluvil, ze budu moct litat v telocvicne v na ZS. Asi ne kazdej den, pac je tam i ruzny cviceni, ale urcite pres vikend bude cas i pro moje zacatky s vrtulnikem.

Tak to je fajn! Ale dej bacha-sice tam máš bezvětří, ale na druhou stranu-trávník je většinou o dost milosrdnější než parkety :wink:
Rotvík

#45 Příspěvek od Rotvík »

Jetson píše:Ano, taky jsem měl problém vždy jen s kapotou a i teď je KO jen kapotáž a kdyby mne neštval malý dosah vysílačky (první verze, která se už neprodává - abych nevyvolal paniku), hned investuji do opravy. Takhle v tom nevidím smysl.
Taky mám tu první verzi s omezeným dosahem.Není to sice ono ale i tak se dá.A kdo ví třeba se časem objeví někde ,,sestřelený " Spirit ze kterého bude k mání souprava.No a nebo pořídím novou vysílajdu.Uvidíme,zatím to moc neřeším. :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“