raging píše:O to ani nejde,jen to na 800ku leta dost dlouho,az se z motorku kouri
Tak to se mi ještě nestalo. Tak tam stačí plácnout chladič a je to, ne??
Mas pravdu,ale on ma stanovenou jakousi financni hraniciJM píše:Dr.Evil píše:Ahoj, chci si objednat Kestrel 500SX rczona.cz a k němu i nějaké ND, v jinéme vláknu sem dostal odpověď že v balení je vše co do začátku budu potřebovat ať si koupím jen náhradní baterku. Tak se chci zeptat jakou?
Já bych hlavně radil koupit raději Free Spirita-není tak křehký.
Baterky doporučuju 800 mAh-se střídavým tuningem až 20 minut letu a 1 hodina dobíjení. Bez tuningu cca 12 minut letu. V originálu budeš mít tu 600 mAh, tak přikup tu 800 mAh a uvidíš, s čím se ti bude lítat líp. Mě jednoznačně s tou 8mistovkou-mám Free spirita+stř. tuning.
Tak vem jeste oba dily kabinky a zadni vrtulkuDr.Evil píše:Rikal sem si 4500-5000,- a ten Free Spirit me moc neoslovil, hlavne jak se tady pise o te hodne nachylne zadni vrtulce a vubec v tom vlaknu o Spiritu jsou veci ktery se me vylozene nelibi... napriklad to ze je to verze "DODO"... gumickou pripevnovat baterku, atd. vcera sem to vlakno cetl cely odpoledne.
Sem rozhodnutej pro 500SX... Spririta mozna dokoupim jako alternativu.
a tady ctu http://www.kestrel500sx.zlatnicepardubice.cz/?q=ed
Naučit se viset před sebou ocasem směrem k sobě mi trvalo asi 20 nabíjecích cyklů baterie, stálo jednu sadu listů, přední a zadní kabinku, ocasní vrtulku, jednu sadu lyžin (nejsou k dostání tak opravuji tavnou pistolí).
Fakt mam vzit jen tu baterku? Nerad bych po dvou trech cyklech cekal na nejaky dily, radsi bych je objednal hned, at sem pripravenej.
Dr.Evil píše:Dokonce sem si vcera tak na pul domluvil, ze budu moct litat v telocvicne v na ZS. Asi ne kazdej den, pac je tam i ruzny cviceni, ale urcite pres vikend bude cas i pro moje zacatky s vrtulnikem.
Taky mám tu první verzi s omezeným dosahem.Není to sice ono ale i tak se dá.A kdo ví třeba se časem objeví někde ,,sestřelený " Spirit ze kterého bude k mání souprava.No a nebo pořídím novou vysílajdu.Uvidíme,zatím to moc neřeším.Jetson píše:Ano, taky jsem měl problém vždy jen s kapotou a i teď je KO jen kapotáž a kdyby mne neštval malý dosah vysílačky (první verze, která se už neprodává - abych nevyvolal paniku), hned investuji do opravy. Takhle v tom nevidím smysl.