Nástřik modelu acromaster
-
Ladislav Hauf
- Kontaktovat uživatele:
Nástřik modelu acromaster
Ahoj , mam otázku , jestli někdo nemá zkušenost s nástřikem acromastra nebo podobného modelu akrylátovými barvami . Jak hodně přibude na vaze , a kolik sprejů je potřeba na nástřik celého letadla ( plus mínus )
Re: Nástřik modelu acromaster
Váha se bude odvíjet od toho kolik a jak silných vrstev dáš.Stříkal jsem malý vrtulník (Kestrel 500SX,mrkni na Net aby jsi měl představu o velikosti ) a šlo o desetiny gramu.Vydatnost spreje běžné ,,ex komunistické " velikosti 400 ml je 1,7 až 2 metry čtvreční.Tenhle údaj je na něm od výrobce,nebyl jsem si jistý tak jsem se šel mrknout.Ladislav Hauf píše:Ahoj , mam otázku , jestli někdo nemá zkušenost s nástřikem acromastra nebo podobného modelu akrylátovými barvami . Jak hodně přibude na vaze , a kolik sprejů je potřeba na nástřik celého letadla ( plus mínus )
-
Ladislav Hauf
- Kontaktovat uživatele:
Stržení barvy se dá zabránit použitím pásky např. od fi. Tamiya pro plastikové modeláře.Levnější varianta je trochu normální ,,izolačku " na lepivé ploše ohmatat aby se snížila lepivost.Levná a celkem spolehlivá možnost je koupit papírovou pásku (žlutá ) pro malíře.K dostání v drogériích,papírnictvích a stavebninách.Sama o sobě moc nelepí a když se jí trochu pomůže tak drží už jen doslova silou vůle.Používám jí na kity.Další možnost náročnější na přesnost je použít vlhký papír.Ovšem vlhkost která se dostane při neopatrnosti na následně stříkanou plochu dokáže nepříjemně překvapit.
Opraveny překlepy,spěchej pomalu
Opraveny překlepy,spěchej pomalu
Naposledy upravil(a) Rotvík dne čtv 12.11.2009 22:58, celkem upraveno 1 x.
-
Ladislav Hauf
- Kontaktovat uživatele:
-
Ladislav Hauf
- Kontaktovat uživatele:
-
Ladislav Hauf
- Kontaktovat uživatele:
-
marek manka
zdravym jaky barvy muzu pouzit na twinstara aby mi to nerozleptalo diky
Barvil sem Funcuba (stejny materiál) a použil jsem barvy RC Styro, které prodává Pecka. Nejsou drahé, dobře kryjí, dobře drží a neleptají.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Keďže je to Elapor, teda na báze EPP, možno striekať aj autolakmi - nežere!
Tak so ja nastriekal Cularisa.
Tak so ja nastriekal Cularisa.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
-
marek manka
diky moc za rady takze nemusim mit strach ze mi to neco sezere