tady je kdyz tak manual, ale jeste sem ho nestudoval. Tak ani nevim jestli ma jenom pevne mixy (delta,v-tail,flaperony, a vrtulniky) nebo jsou tam i nejake volne. Nak
Mám ji objednanou na zkoušku. počítám že do středy dorazí. Tak jsem zvědav co umí a jak se nastavuje. Myslím, že nastavení bude přes PC a na vysílačce půjdou jen měnit modely.. uvidím. Napíšu.
A co spolehlivost?? kdo je jak s pokojen s RC Hobbyking?? Komu z Vás už žuchlo éro kvůli RC soupravě??
TAk souprava je doma. Vše se nastavuje na vysílačce, nemá ani připojení k PC. Žádný volný mix ( asi velké - ) jinak digitální trim, to je zase +
Pamět na 5 modelů. To je jen tak ze začátku co jsem zjistil. Jdu se v tom vrtat dál
atlanta píše:TAk souprava je doma. Vše se nastavuje na vysílačce, nemá ani připojení k PC. Žádný volný mix ( asi velké - ) jinak digitální trim, to je zase + Pamět na 5 modelů. To je jen tak ze začátku co jsem zjistil. Jdu se v tom vrtat dál
Please, ma to 3xDR, kazdy na samostatny vypinac a ma to MIX kridielka na dve serva (FLAPERON)?
Má Powdere 3x DR , ale je to vše na jeden vypínač/přepínač:wink: jinak křidélka Y kabelem jak Píše Powder
Možná jsem od ní čekal poněkud více... spíš drtek zklamání. Ale zase to má paměť a nemusíš tahat noťase na letiště. A jak už jsem možná psal, nefungujou ty 4 a 6 kanálové přijímače z té předchozí !!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj četl jsem na HC k této soupravě diskuzi a je tam týpek který to zkoušel a jede to s přijímačema corona V2 DSSS a snad by v této vysílačce mněl být i modul corona jsou to příspěvky od uživatele bitdigger
atlanta píše:Má Powdere 3x DR , ale je to vše na jeden vypínač/přepínač:wink:
Docela i trvám na tom, že má jen dvě různé dvojí výchylky pro kanály křidélek, výškovky a směrovky.
Tedy lze nastavit jen dva různé "rozsahy" pro křidélka (a ostatní kanály - výškovku, směrovku).
Tak to ano, špatně jsem ti rozuměl, myslel jsem, že se ptá na kolik kanálú lze nastavit DR!! To má na 3 kanály, jak píšeš, směrovka, výškovka , křidélka.. A pouze 2 výchylky