Baterie do SkyLady
Baterie do SkyLady
Zdravim,
tak jsem se rozhodl dat dohromady SkyLady, ted jsem ji byl proletnout a vydrz jen cca 5min motoroveho letu, asi akku v prd*li. Jaky akkupack byste mi tam doporucili? Puvodni je NiMH 7cl. 8.4V 900mAh
tak jsem se rozhodl dat dohromady SkyLady, ted jsem ji byl proletnout a vydrz jen cca 5min motoroveho letu, asi akku v prd*li. Jaky akkupack byste mi tam doporucili? Puvodni je NiMH 7cl. 8.4V 900mAh
Je pravdou, že jsem tě nějak nepochopil o co ti vlastně jde?Se přiřítíš-vypadne z tebe-tahle debata nemá fakt smysl.......HonzaS píše:Nebo by jsi tam mohl dát rovnou stříďák, pak ti to poletí na půl plynu 20 min, na plnej se odflatrujou křídla a poletí tak 10s než přepadne a půjde k zemi.... Tahle debata nemá smysl, jak chceš, aby to dloho běželo? podle toho se dá něco navrhnout...ale jinak...
Podivej Ardo, je to jednoduchy, jen to Honza moc zkratil. Ja razim nazor (a evidnetne nejsem sam), ze do nekterych modelu lipolky a stridaky nepatri nebo nejsou potrebne, i kdyz je tam lze pouzit. Treba kdyz tu byl clovek, kterej chtel napajet lipolkama vetrone cca 2,5 metru. To je priklad naprostyho a blbyho plytvani penezma, protoze i kdyz ty lipoly to utahnou, jsou zbytecny, protoze: 1) jsou sakra drahy a letovej projev takovyho modelu se nijak zasadne nezmeni 2) budou lehci nez puvodni pack baterek (ca. 500 g) a pak budes muset dovazovat - a kde jsou pak vyhody lipolek = nizka hmotnost a mnozstvi odevzdaneho naboje?
Muzes souhlasit a nemusis. Navrhl jsem Holdovi, aby puvodni pack vymenil za podobne ale vykonnejsi metalky, protoze sem jsou ty lipolky zbytecne - regl to neumi a navic v modelu pro zacatecnika s predpokladem havarie, je to dost risk za ty penize, ne? Nikdo si toho nevsiml, podle mne je velka cast "populace" dobre zmasirovana reklamou.
Muzes souhlasit a nemusis. Navrhl jsem Holdovi, aby puvodni pack vymenil za podobne ale vykonnejsi metalky, protoze sem jsou ty lipolky zbytecne - regl to neumi a navic v modelu pro zacatecnika s predpokladem havarie, je to dost risk za ty penize, ne? Nikdo si toho nevsiml, podle mne je velka cast "populace" dobre zmasirovana reklamou.