Blade 400 3D x Belt CP x Walkera creata 400 premium edition

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Draeger

#16 Příspěvek od Draeger »

raging píše:
Draeger píše:No právě. to je to nejhorší.... udělam si radost a mam celý rok po ptákách :-D
jj tenhle velky problem si budeme muset resit individualne,na kazdou babu plati neco jineho :D hosi,kamaradi,kolegove i vy,co jste bez zavazku,nenechte se ve svem krasnem a uslechtilem konicku,v ramci moznosti omezovat :!:

:twisted: :twisted: :twisted: líííííítéééééj :twisted: :twisted: :twisted:

Souhlasím.Já je na jednu stranu chápu,ale prostě tak.Kdybych chodil do hospy,nebo pařil automaty,ale tohle je nco jiného a pokud z toho není šrot,prodat se do dá vždycky,ne?
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jetson »

Draeger píše:Naštěstí v tomhle je chápavá.A sama moc neutrácí,pokud nemusí.Tohle mi jakž takž toleruje.Jednou za čas.Sice byla podmínka že prodám Double Blaze,ale pak nějak ustoupila,když ho dlouho nikdo nechtěl :-) Jen jsem ji neřekl,co ten T-rex bude stát :-) a asi ani neřeknu.... radši.

Chyba. Cenu poděl 10, oznam a nech si vyprat hlavu jak utrácíš. :D
Draeger

#18 Příspěvek od Draeger »

[to mi nespolkne.ví,zhruba jaké jsou ceny.Koukne na net a vidí.Takže stačí,když vydělim 2 a bude jen praní hlavy.Jinak by zjistila,že z ní dělam blbce a to by bylo horší.
Cibulka_J
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Cibulka_J »

WK-2801 PRO - pánové, píšete tady, že Creata ne, mě na ní nadchlo už jen to rádio, 8-kanál, který vypadá fakt super... Na www.kup-RC-modely.cz uvádějí, že v sadě dodávají verzi PRO (WK-2801-PRO), ta má prý zvýšený výkon (koukal jsem na to i na zahraičních serverech), co si o tom myslíte? Mohl bych to používat i na letadla...
Drop

#20 Příspěvek od Drop »

Draeger píše:[to mi nespolkne.ví,zhruba jaké jsou ceny.Koukne na net a vidí.Takže stačí,když vydělim 2 a bude jen praní hlavy.Jinak by zjistila,že z ní dělam blbce a to by bylo horší.

Chodíš do práce, vyděláváš peníze, nepiješ(teda možná :lol: ) rodinu zabezpečíš a nemužeš si koupit vrtulník :roll: No nevim pánové, ale asi chybí vašim drahým polovičkám trochu tolerance...pochopim když v tom máte 200tis, ale kvuji 20tis za několik let práce si neudělat radost...no nevim :roll:

Mě v tom sama docela podporuje....naposled to byla podpora Hyperion EOS 0610i Duo II :lol: :lol:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Draeger

#21 Příspěvek od Draeger »

Mě v tom sama docela podporuje....naposled to byla podpora Hyperion EOS 0610i Duo II :lol: :lol:[/quote]
Pořešil jsem to už dávno :-) vyměnil jsem RC Buggy za T-REX 450SE +4x baterie,RC souprava Graupner včetně interface :-) Jen to lítání mi nejde a navíc ješte jsem bez nabiječky :-(
Zero
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zero »

Draeger píše:Pořešil jsem to už dávno :-) vyměnil jsem RC Buggy za T-REX 450SE +4x baterie,RC souprava Graupner včetně interface :-) Jen to lítání mi nejde a navíc ješte jsem bez nabiječky :-(

8O co to bylo za buggy že to mělo takovou cenu?Předpokládám buď nitro osmina na lepším podvozku nebo natural 1:5/1:6 ?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od oskar 007 »

když čtu že máš rexe 450 se tak předpokládám že nějaké základy létání už máš... Protos je prvotřídní helina a hodně rychlá. Takže jestli to nenní tvůj 1 jednorotor a nebojíš se toho tak bych volil 500 řadu.
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Draeger

#24 Příspěvek od Draeger »

Nějaká píďalka od Tamiye.... A jezdilo to jako čert :-) S tím,co to stálo a to něco málo,co v tom bylo nacpané,tak to tehdá vyšlo asi na 12tis.A majitel rexíka chtěl dát heli pryč a chtěl auto.... tak jsme to kšeftli.
Heli vypadá takhle: http://www.ulozto.cz/2455374/t-rex450.7z chtěla by trochu dát do kupy,ale ted jsem řešil PC,které mi lehce udělalo PUF,takže heli počká :-(
Draeger

#25 Příspěvek od Draeger »

oskar 007 píše:když čtu že máš rexe 450 se tak předpokládám že nějaké základy létání už máš... Protos je prvotřídní helina a hodně rychlá. Takže jestli to nenní tvůj 1 jednorotor a nebojíš se toho tak bych volil 500 řadu.

Mno,mam EasyCoptera a docela mi to s nim jde.Ale s Rexíkem je to mizerie.Na trenažeru i v realu je to slabota... Já vim,cvičit a cvičit a cvičit,lale chtělo by to někoho,kdo mi mi poradil/pomohl.Jednu dobu jsem byl zoufalý a chtěl ho prodat,ale nakonec kupodivu mi to žena zakázala a i když před tím brblala,tak jsem rád že nakonec brblala,ať ho neprodávám. 8) Jí za to tímto děkuji :wink:
Draeger

#26 Příspěvek od Draeger »

Mě v tom sama docela podporuje....naposled to byla podpora Hyperion EOS 0610i Duo II :lol: :lol:[/quote]

Hezký...zapůjčíš? :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“