vitousek píše:Jinak ale doufám, že přijedeš i mezi nás, rekreační elektroletce
No jeste futuru stale mam i kdyz ji proletim jen obcas
vitousek píše:Jinak ale doufám, že přijedeš i mezi nás, rekreační elektroletce
Mickey píše:graup15 píše:vitousek píše:Jsem to študoval a bude tam trošku problém dát baterku co taky zvládne slušný výkon. Ono toho z 3S-2600 moc nedostaneš, vzhledem k velikosti modelu.
On ten trup má 53mm na výšku a jen asi 35mm na šířku (přesně bych se musel podívat). Jinak není problém vyzkoušet v tom 3D modelu trupu libovolný pack, jestli se tam vejde ještě před tím, než se cokoliv začne dělat. Při troše snahy (serva uchytit jinak a dát více dozadu) myslím, že by se tam mohli vejít dva packy 3S-2600 na délku.
graup15 píše:Když ty 4S, podojíš na 150A tak se z nich i dá slušný výkon vymášknout![]()
![]()
jarda-wien píše:dneska jsem koupit na corado sklopku. hodlam ten pohon obslehnout od dalibora uplne stejne jako lindenbergh. podle toho, co jsem nacetl na webu, ma prevodovka p32 vystupni hridel 6mm. kde jste na to proboha sehnali kuzel? a btw kterej ne sneu to presne je? 1107/1,5Y ma steve na webu sice dva, ale zadnej nema 6,7S v oznaceni.
jarda-wien píše:ma prevodovka p32 vystupni hridel 6mm. kde jste na to proboha sehnali kuzel?
jarda-wien píše: 1107/1,5Y ma steve na webu sice dva, ale zadnej nema 6,7S v oznaceni
m2 píše:To je 1107/1,5Y s hladkým povrchom, na ktorom je z výroby namontovaná prevodovka P32 s prevodovým pomerom 1:6,7; skladovo to nemajú zrejme nikde, zakázková výroba na objednávku.
Lindbergh píše:
Normálně jsem ten kužel koupil v modelářskejch potřebách...Pádim do haly polítat, ještě večer písnu jakej to přesně je
jarda-wien píše:Lindbergh píše:Normálně jsem ten kužel koupil v modelářskejch potřebách...Pádim do haly polítat, ještě večer písnu jakej to přesně je
no tam kdyz jsem prave dneska byl a rek jsem, ze chci 30mm kuzel a 6mm klestinu, tak se mi vysmali.... ze na 6mm se delaj cca 40mm kuzely a vic
jarda-wien píše:Lindbergh píše:
Normálně jsem ten kužel koupil v modelářskejch potřebách...Pádim do haly polítat, ještě večer písnu jakej to přesně je
no tam kdyz jsem prave dneska byl a rek jsem, ze chci 30mm kuzel a 6mm klestinu, tak se mi vysmali.... ze na 6mm se delaj cca 40mm kuzely a vic
Lindbergh píše:jarda-wien píše:Lindbergh píše:
Tak jsem se vrátil z haly...boží polítáníčkoa teď k věci... Více méně už to za mě napsal m2... Akorát já když jsem si přebíral ten motor, tak povídám prodavačovi (je to zároveň náčelník našeho klubu a kamarád, ale to by nemělo hrát roli...) - dej mně na tu převodovku nějakej kužel...A on na to...Jestli chceš ten pěknej od Rudiho (RFM) http://www.modellbau-freudenthaler.at/ tak si budeš muset počkat, skladem ho nemám...Jestli chceš Pohodalet http://www.pohodalet.cz/category.php?id_category=43 tak tumáš... a dal mně ho.
EDIT: A mimochodem gratuluju k rozhodnutí okopčit ho podle Dalibora. Já to považuju za moje nejlepší modelářské rozhodnutí doposud. Dej mně prosím tě po záletu vědět, jestli jsi z MiniCorada také tak nadšenej jako jáDík.