Jaký celokompozitový hot-liner

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mickey
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od Mickey »

vitousek píše:Jinak ale doufám, že přijedeš i mezi nás, rekreační elektroletce

No jeste futuru stale mam i kdyz ji proletim jen obcas :). Nejnoveji jsem si poridil F3K od Leose, taky jen rekreacne, tzn. zatim neplanuji se vydat touto cestou. Ale bavi me litani termiky a pri litani za domem to je idealni a jeste si trochu zacvicim :)
graup15

#152 Příspěvek od graup15 »

Mickey píše:
graup15 píše:
vitousek píše:Jsem to študoval a bude tam trošku problém dát baterku co taky zvládne slušný výkon. Ono toho z 3S-2600 moc nedostaneš, vzhledem k velikosti modelu.

On ten trup má 53mm na výšku a jen asi 35mm na šířku (přesně bych se musel podívat). Jinak není problém vyzkoušet v tom 3D modelu trupu libovolný pack, jestli se tam vejde ještě před tím, než se cokoliv začne dělat. Při troše snahy (serva uchytit jinak a dát více dozadu) myslím, že by se tam mohli vejít dva packy 3S-2600 na délku.

Tak to rovnou předělejte tak aby se tam dali pohodlně nacpat.
3S..je fakt bída. A taky aby se tam vešli přijímačovky a rozumně motor s regulátorem.
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od vitousek »

Malinko sem postoupil a vypadá to, že 4S 2200 ( možná 2600 )tam dostanu. Já s přijímačovkama počítám. Jen ještě nemám jasno s motorem. Kandidátů je několik....
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
graup15

#154 Příspěvek od graup15 »

vitousek píše:Malinko sem postoupil a vypadá to, že 4S 2200 ( možná 2600 )tam dostanu. Já s přijímačovkama počítám. Jen ještě nemám jasno s motorem. Kandidátů je několik....

Když ty 4S, podojíš na 150A tak se z nich i dá slušný výkon vymášknout :D :D :D
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od vitousek »

graup15 píše:Když ty 4S, podojíš na 150A tak se z nich i dá slušný výkon vymášknout :D :D :D

Teď je ještě otázka, jaký motor a vrtuli. Rád bych použil " šuplíkové " zásoby. Mám tady Feigao B50 7S s Hendrychem 6:1 nebo Megu 22/20/3 s Hendrychem PG 36 - 3,17 - 750W. Regl Master 125A. Kužel bude 45mm průměr. Poradíš , prosím ?
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
walter2

Smerovka Ocelot

#156 Příspěvek od walter2 »

Asi jsem prilisna lama v RC modelech, ale z DSM webu mi vychazi, ze Ocelot-e nema rizenou smerovku (doporucena jsou 3 serva). Nechybi to pro kompletni ovladani modelu v pripade, ze nekdo hleda univerzalni model?
jarda-wien

#157 Příspěvek od jarda-wien »

dneska jsem koupit na corado sklopku. hodlam ten pohon obslehnout od dalibora uplne stejne jako lindenbergh. podle toho, co jsem nacetl na webu, ma prevodovka p32 vystupni hridel 6mm. kde jste na to proboha sehnali kuzel? a btw kterej ne sneu to presne je? 1107/1,5Y ma steve na webu sice dva, ale zadnej nema 6,7S v oznaceni.
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Lindbergh »

jarda-wien píše:dneska jsem koupit na corado sklopku. hodlam ten pohon obslehnout od dalibora uplne stejne jako lindenbergh. podle toho, co jsem nacetl na webu, ma prevodovka p32 vystupni hridel 6mm. kde jste na to proboha sehnali kuzel? a btw kterej ne sneu to presne je? 1107/1,5Y ma steve na webu sice dva, ale zadnej nema 6,7S v oznaceni.

Normálně jsem ten kužel koupil v modelářskejch potřebách...Pádim do haly polítat, ještě večer písnu jakej to přesně je :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
m2
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od m2 »

jarda-wien píše:ma prevodovka p32 vystupni hridel 6mm. kde jste na to proboha sehnali kuzel?

- RFM (červík)
- Pohodalet (klieština)

jarda-wien píše: 1107/1,5Y ma steve na webu sice dva, ale zadnej nema 6,7S v oznaceni

To je 1107/1,5Y s hladkým povrchom, na ktorom je z výroby namontovaná prevodovka P32 s prevodovým pomerom 1:6,7; skladovo to nemajú zrejme nikde, zakázková výroba na objednávku.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
jarda-wien

#160 Příspěvek od jarda-wien »

m2 píše:To je 1107/1,5Y s hladkým povrchom, na ktorom je z výroby namontovaná prevodovka P32 s prevodovým pomerom 1:6,7; skladovo to nemajú zrejme nikde, zakázková výroba na objednávku.

aha uz tomu rozumim, to 6,7 je prevodovej pomer! blik
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f
jarda-wien

#161 Příspěvek od jarda-wien »

Lindbergh píše:
Normálně jsem ten kužel koupil v modelářskejch potřebách...Pádim do haly polítat, ještě večer písnu jakej to přesně je :wink:

no tam kdyz jsem prave dneska byl a rek jsem, ze chci 30mm kuzel a 6mm klestinu, tak se mi vysmali.... ze na 6mm se delaj cca 40mm kuzely a vic
m2
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od m2 »

jarda-wien píše:
Lindbergh píše:Normálně jsem ten kužel koupil v modelářskejch potřebách...Pádim do haly polítat, ještě večer písnu jakej to přesně je :wink:

no tam kdyz jsem prave dneska byl a rek jsem, ze chci 30mm kuzel a 6mm klestinu, tak se mi vysmali.... ze na 6mm se delaj cca 40mm kuzely a vic

Vo Viedni možno nemajó, ale http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=76994 má. Inak toto nie je asi ideálny typ, ale máš odkiaľ začať hľadať a hlavne neveriť, čo Ti hovoria v lokálnej šope (čo nemáme, neexistuje, kúpte čo máme...) :wink: .
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od Lindbergh »

jarda-wien píše:
Lindbergh píše:

Tak jsem se vrátil z haly...boží polítáníčko :-) a teď k věci... Více méně už to za mě napsal m2... Akorát já když jsem si přebíral ten motor, tak povídám prodavačovi (je to zároveň náčelník našeho klubu a kamarád, ale to by nemělo hrát roli...) - dej mně na tu převodovku nějakej kužel...A on na to...Jestli chceš ten pěknej od Rudiho (RFM) http://www.modellbau-freudenthaler.at/ tak si budeš muset počkat, skladem ho nemám...Jestli chceš Pohodalet http://www.pohodalet.cz/category.php?id_category=43 tak tumáš... a dal mně ho. :wink:

EDIT: A mimochodem gratuluju k rozhodnutí okopčit ho podle Dalibora. Já to považuju za moje nejlepší modelářské rozhodnutí doposud. Dej mně prosím tě po záletu vědět, jestli jsi z MiniCorada také tak nadšenej jako já :wink: Dík.
graup15

#164 Příspěvek od graup15 »

Lindbergh píše:
jarda-wien píše:
Lindbergh píše:

Tak jsem se vrátil z haly...boží polítáníčko :-) a teď k věci... Více méně už to za mě napsal m2... Akorát já když jsem si přebíral ten motor, tak povídám prodavačovi (je to zároveň náčelník našeho klubu a kamarád, ale to by nemělo hrát roli...) - dej mně na tu převodovku nějakej kužel...A on na to...Jestli chceš ten pěknej od Rudiho (RFM) http://www.modellbau-freudenthaler.at/ tak si budeš muset počkat, skladem ho nemám...Jestli chceš Pohodalet http://www.pohodalet.cz/category.php?id_category=43 tak tumáš... a dal mně ho. :wink:

EDIT: A mimochodem gratuluju k rozhodnutí okopčit ho podle Dalibora. Já to považuju za moje nejlepší modelářské rozhodnutí doposud. Dej mně prosím tě po záletu vědět, jestli jsi z MiniCorada také tak nadšenej jako já :wink: Dík.

Hi a to ještě nevíš, že vznikne další podobný model jako Corado..navíc za použití top technologií. :D Nebude to za měsíc, ale u mně na webu pak uvidíš první kousek :D
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od Lindbergh »

graup15: Super! Už se těším :wink:
Odpovědět

Zpět na „Větroně“