EasyCopter XS Metal nechce vzlétnout
EasyCopter XS Metal nechce vzlétnout
Zdravím Vás zkušenější: problém je ten,že výše uvedený vrťas nechce vzlétnout.Maximálně pár cm na zem,ale to je vše.Máte někdo nápady,tipy,čím by to mohlo být? Problém se začal objevil po výměně držáků rot.listů...
Syn má Safari Plus je to skoro stejné jak ten tvůj. Ze začátku s tím byly problémy takové jaké uvádíš, dal jsem to na reklamačku a bylo řečeno, že to byla řidicí jednotka. Po určité době to začalo dělat to samé, ale všiml jsem si, že když pohnu s konektorem co je zapojený jeden motor tak to zase létalo. Když ten konektor napružím(zmáčknu) tak to funguje. Mám v plánu ho vyměnit.
Buď můžou být špatný baterky, s tima se to chová přesně takhle, nebo může být u konektoru přechoďák, to dělalo mě, konektor se hrozně zahříval a nechtělo to letět, tak jsem ho vyměnil a bylo to OK, no a nebo může být vadná řídící jednotka...
Somethin Extra, Multiplex Extra 330, SU-29 - 2,2m, F3K ISIS
Když jsem jej měl, dělal mi to chvilku také.
Příčina byla prasklé hlavní kolo u hřídele - tam kde je červík k zajištění. Díky té prasklině se hlavní kolo po hřídeli při zatížení protáčelo, tudíž rotory se točily, ale heli nezvlétla.
Příčina byla prasklé hlavní kolo u hřídele - tam kde je červík k zajištění. Díky té prasklině se hlavní kolo po hřídeli při zatížení protáčelo, tudíž rotory se točily, ale heli nezvlétla.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
2lizard píše:Když jsem jej měl, dělal mi to chvilku také.
tak, tak ,pravdu díž
ale s těma konektorama co se skoro pečou je to taky pravda !!!!
a pak ta řídící jednotka je taky občas zmetková něco jí přezkočí na velíně a můžeš kupovat novou
mám EC xs metal taky- a všechny tři problémy uvedený víše mněli za následek tvé / mé problémy
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
AURORA 9
1ondra9 píše:...ale s těma konektorama co se skoro pečou je to taky pravda !!!!
a pak ta řídící jednotka je taky občas zmetková něco jí přezkočí na velíně a můžeš kupovat novou
mám EC xs metal taky- a všechny tři problémy uvedený víše mněli za následek tvé / mé problémy
JJ, naprostá pravda - proto jsem jej dal pryč a pořídil mCX (i když jej také prodávám), neb jsem si pořídil jeho jednorotorového bratříčka a s nimi maximální spokojenost - makaj jak švýcarské hodinky.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
2lizard píše: .......proto jsem jej dal pryč a pořídil mCX ........
to taky řešení ale mě se potvrdilo že tyhle špatný věci o kterejch sem psal je spíše kusová záležitost (řídící jednotka) atd.... a né žeby to byli zmetky všechny od výroby ...
(prosím netlouct - pouze můj názor)
já x-eso prodávat nebudu, už sem si na něj zvykl a máme se oba v zájemný úctě, a ani nechci páč s rexou doma by to sice asi šlo ale ten adrenalin jak prase bych už asi nerozfuněl a na doma to x-eso je šuper....
...)
AURORA 9
AURORA 9
Draeger píše:Tak ted amm z toho hlavu v pejru.Tak já si s tim pohraju jak budu doma a uvidim.Stve me to,protoze jsme byli v obyvaku kamosi a desne radi jsme delali doma pruvan a rusili ordinaci v ruz. zahrade
To ti věřim že tě to štve
ale skus koupit nový převody pořádně ale strašně jemě je
dotáhnout tak akundrát ani moc ani málo de to velice dobře
strhnout ( kóóór to horní kolo je fakt šílený hodinářství ) a uvidíš
nejhorší řešení je nová řídící jednotka si připrav skoro litr
ale prubni to a uvidíš
...)
AURORA 9
AURORA 9
Já mám se svým XS jeden problém. Při letu do keře ( nebylo plánováno ) se mi ztratila páka ke stabilizační tyči. ( Jak jsem to dokázal to ani sám nevím ). Páky jsem koupil v sadě, kterou prodávají, ale zjistil jsem, že nedokážu sundat závažíčko na stabilizátoru. Nevíte někdo zda je tam našroubované nebo přilepené. Potřebuju jej sundat, abych mohl navléknout páku. A taky bych už rál lítal. Dík.
EASYCOPTER XS METAL, T-Rex 450 PRO - zatím pouze sestavený, Optic 6, Funtic RTF, auto SSK v2 4WD Thunder Tiger