Doporucte 6-kanalove heli
Mikelo píše:Blade MSR se chová reálně jako Blade MSR, ne jako skutečný jednorotor. Ale to poznáš až to zkusíš. Simulátor je pořád jen simulátor. Co nezaletíš ve vzduchu to neumíš.
Kua... a to som si myslel, ked zvladnem mSR vonku vo vetre, ze ma t-rex nemoze prekvapit...a usetrim kopu penazi za ND....
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Takze moje vize, zacit primo s Rexem 250 neni uplne od veci? To rad slysim, nerad delam kompromisy i v ostatnich zalibach a tahle nebude vyjimkou. Ted uz jen zauvazovat jestli na to prasknuti o zem koupit novotu nebo nejakej jetej...premyslel jsem i o Copter X nebo HK, ale cenovej rozdil se me nezda az tolik zavaznej.
Takze mam vybrano, ted jen napred manzelce vykopenzovat financni ztratu koupi stejne hodnotne veci i pro ni a mam zelenou
Jen me to vlastne stoji dvojnasobek, ale co bych nedal za klid doma ze..
Takze mam vybrano, ted jen napred manzelce vykopenzovat financni ztratu koupi stejne hodnotne veci i pro ni a mam zelenou
Jen me to vlastne stoji dvojnasobek, ale co bych nedal za klid doma ze..
mrazik píše:No i kdyz jsem totalni zacatecnik, tak me se alternativa s HK zda nejlepsi. Pokud s tim nekde prasknes, tak nahradni dily jsou za babku a do 10 dnu je mas doma. Ja osobne jsem take premyslel nad necim na doma a skoncil u HK 450
A co KDS450SV (cely v kove) kopia t-rexa a tiez ND identicke a origo KDS ND velmi lacne a ma aj flymentora 3D.... takze letiet s tym sa da zvladnut snad aj mne co lieta iba s mSR-kom...
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+