Gaui 200
gaui 200 prosba
Zdravím, tak gauiho jsem tak nějak uchodil dal jsem mu li-pol 2S 35C dualsky, problémy s vrtulkou už jsou snad také vyřešeny, ale mám jeden dotaz - vrtulník ve vzduchu divně reaguje jednou utíká doleva pak doprava pak dozadu - měl jsem i t-rex 250 a ten byl podstatně stabilnější - nevím zda li mám něco špatně, ale zatím ho mám ve velice nestabilním projevu. Pokud někdo bude vědět v čem by mohl být problém, rád přijmu jakoukoliv radu.
Re: gaui 200 prosba
máš určitě něco špatně , někde ti něco drhne, Gauik se dá nastavit tak že je v uvozovkách krásně stabilní ale pořád je to malá neposedná mrškalexlutor píše:Zdravím, tak gauiho jsem tak nějak uchodil dal jsem mu li-pol 2S 35C dualsky, problémy s vrtulkou už jsou snad také vyřešeny, ale mám jeden dotaz - vrtulník ve vzduchu divně reaguje jednou utíká doleva pak doprava pak dozadu - měl jsem i t-rex 250 a ten byl podstatně stabilnější - nevím zda li mám něco špatně, ale zatím ho mám ve velice nestabilním projevu. Pokud někdo bude vědět v čem by mohl být problém, rád přijmu jakoukoliv radu.
Tak příčina problému byla vyřešena, bylo to jak tu bylo uvedeno,padlovačka nešla úplně zlehka. Takže gauik už létá stabilně.)) nicméně mám ještě jeden malý problém...mám setové gyro i serva a když vrtulník aktivuji a chvíli nechám být pak ho posunu tak ikdyž dám vrtulku na střed pomalu se sune až na okraj, trimry jsou na nule u vrtulky. Po zvlétnutí chvíli drží a pak pomaličku čumák ujíždí doprava - zřejmě mám někde špatně něco nastaveno.
to setové gyro to prostě dělá a s tím nic neuděláš , chvilku drží a pak najednou začne ujíždět ocas , jde to odstranit trimem a po přistání zas vrátit zpětlexlutor píše:Tak příčina problému byla vyřešena, bylo to jak tu bylo uvedeno,padlovačka nešla úplně zlehka. Takže gauik už létá stabilně.)) nicméně mám ještě jeden malý problém...mám setové gyro i serva a když vrtulník aktivuji a chvíli nechám být pak ho posunu tak ikdyž dám vrtulku na střed pomalu se sune až na okraj, trimry jsou na nule u vrtulky. Po zvlétnutí chvíli drží a pak pomaličku čumák ujíždí doprava - zřejmě mám někde špatně něco nastaveno.
lexlutor píše:Tak příčina problému byla vyřešena, bylo to jak tu bylo uvedeno,padlovačka nešla úplně zlehka. Takže gauik už létá stabilně.)) nicméně mám ještě jeden malý problém...mám setové gyro i serva a když vrtulník aktivuji a chvíli nechám být pak ho posunu tak ikdyž dám vrtulku na střed pomalu se sune až na okraj, trimry jsou na nule u vrtulky. Po zvlétnutí chvíli drží a pak pomaličku čumák ujíždí doprava - zřejmě mám někde špatně něco nastaveno.
Pak je ještě jedna možnost jak vyřešit problémy s gyrem ......ale asi ji nerad uslysíš ........
JINÉ GYRO ....!!!!
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
Gaui 200 volba baterie
Chtěl bych požádat o radu jakou nejlepší baterii použít do gaui 200 V2 s motorem 5600kv tak aby se tam pěkně vešla a dávala dostatečný výkon.
Děkuji
Děkuji
Re: Gaui 200 volba baterie
já sem rok lítal na setovejch AP850 mAh LiPo 7.4v a výkonově tak dvě třetiny letu pak šel výkon dolu, teď tam mám zipy ZIPPY Flightmax 800mAh 2S1P 20C a ty makaj slušně , KV5600 200W pastorek 13z a pěkně se tam vejdoulexlutor píše:Chtěl bych požádat o radu jakou nejlepší baterii použít do gaui 200 V2 s motorem 5600kv tak aby se tam pěkně vešla a dávala dostatečný výkon.
Děkuji
Výmena remeňa u GAUI 200
Poraďte prosím, ako postupovať pri výmene remeňa u GAUI 200.
Ako čo najjednoduchšie dostať remeň na remenicu vyrovnávacieho rotora ? Vytlačiť osku z ložísk, alebo odskrutkovať jednu z bočníc ?
Nemáte niekto náhodou link na video, ako na to ?
Ďakujem za rady.
Ako čo najjednoduchšie dostať remeň na remenicu vyrovnávacieho rotora ? Vytlačiť osku z ložísk, alebo odskrutkovať jednu z bočníc ?
Ďakujem za rady.
Re: Výmena remeňa u GAUI 200
pberki píše:Poraďte prosím, ako postupovať pri výmene remeňa u GAUI 200.
Ďakujem za rady.
1.sundat táhla od serv
2.povolit zajištovací kroužky pod hlavním kolem a nad autorotačním kolem
3.vytáhnout komplet rotorovou hlavu
4.povolit jednu bočnici na vrtulce
5.vyměnit řemínek
musí se toho udělat docela dost, a tobě řemen prasknul ???? já mám pořád originál a to má vrtulníček xxxxxxxxxxxx ran za sebou
Re: Výmena remeňa u GAUI 200
prochel píše:1.sundat táhla od serv
2.povolit zajištovací kroužky pod hlavním kolem a nad autorotačním kolem
3.vytáhnout komplet rotorovou hlavu
4.povolit jednu bočnici na vrtulce
5.vyměnit řemínek
musí se toho udělat docela dost, a tobě řemen prasknul ???? já mám pořád originál a to má vrtulníček xxxxxxxxxxxx ran za sebou
Vďaka za detailný popis, takto som to nakoniec spravil (remenička je totiž na oske nalisovaná).
Áno, remeň mi praskol, možno nesprávne napnutie alebo nejaká vada.