Ano, vypadá to hezky. Krásný kufřík, pěkně uložené nářadí.......
Nechci být jedovatý, ale kvalita tohoto nářadí Pokud je kvalitní tak jen souhlasím. Jen se mi tomu nechce moc věřit.
pkotatko píše:Ano, vypadá to hezky. Krásný kufřík, pěkně uložené nářadí....... Nechci být jedovatý, ale kvalita tohoto nářadí Pokud je kvalitní tak jen souhlasím. Jen se mi tomu nechce moc věřit.
Někdo psal, že je imbus z tvarohu, tak asi to nebude žádná sláva. Spíš člověka zaujme urovnané nářadí v pěkném kufru, ale jak řikáš...kvalita no nevim.
Hoši hlavně to moc nepřehánějte, aby kvalita nářadí nebyla o moc kvalitnejší než našich strojů... Raději bych zkurvil levný šroubovák než několika násobně dražší součástku a spousty času se seřizováním s nahrazením škody způsobené tím, že to stačilo jen utáhnout a levně zajistit ,,lepením,, a ne servat ... Montáži ... k opatrnosti s montáží a dvakrát vyzkoušet než udelat škody ..
Ještě, že sem lezu vůbec, koupil jsem si takovou pistolku (hornbach 200kc), znáte spoje pomocí roztaveného polymeru.. Zda nekdo používá k návratnosti strženého závitu v plastu. Mám zkušenost, že pokud to není moc vyjeté, tak stačí anaerobní lepidlo, které vymezí vůle a vytvoří to co člověk pokazil :--), funguje i pro další pevné sešroubování. Kov/plast (samořez i metrika šroub v plastu - cca do 3mm). Jestli zkoušel někdo vytmelit vule v závitu jinak :--). Jinak myslím ze na makety to nekdo používá.. hojte
Do toho pak HUDY imbus 1.5, 2, 2.5, k tomu měrky na padla a listy, kleště na kloubky, jeden pořádný křížák a narex imbus 3 a 3.5. Pak ještě maticové klíče podle potřeby.
Georg9 píše:Hoši hlavně to moc nepřehánějte, aby kvalita nářadí nebyla o moc kvalitnejší než našich strojů... Raději bych zkurvil levný šroubovák než několika násobně dražší součástku a spousty času se seřizováním s nahrazením škody způsobené tím, že to stačilo jen utáhnout a levně zajistit ,,lepením,, a ne servat ... Montáži ... k opatrnosti s montáží a dvakrát vyzkoušet než udelat škody ..
Ja si prave myslim že kvalita naradia by mala biť vemi vyská a uťahovať s citom vzhladom ku použitým skrutkám.
Práve može biť opačný prípad že potrebuje skrutku povolit a nekvalitným naradim len strhnem imbus alebo krýž a mám o zábavu postarané aby som to dostal von. Idalny príklad su M3x5 červiky kde na heli a hlavne menšich ich je dosť. a červik sa skutočne zle vyberá napr z rámu padlovačky. Tak isto šroby čo držia kovové domčeky na TREXE 600 a s Algin špeci skrutkamy. Zakusne sa skrutka do hliniku a pokial som nemal dobré naradie musel som to pajkou nahriať aby povolil. S dobrým nadobičkom nema problema.
buml píše:Nevim, ale dat za imbusovej sroubovak tri stovky se mi zda vic nez dost.
Tak mě se to nezdá. Ušetříš dvě kila na šroubováku, xindlem zmastíš hlavu utopeného šroubu nebo červíku a jsi nahraný. Může to znamenat nejen ztracený den na nápravě škod, ale taky třeba zničit některé díly (třeba bočnice trupu vrtulníku) se škodou v tisících. Přitom kvalitní nářadí vydrží "věky" a lze s ním pracovat bez obav. Investice vložené do nářadí se mi vždy brzo vrátily.
Georg9 píše:Hoši hlavně to moc nepřehánějte, aby kvalita nářadí nebyla o moc kvalitnejší než našich strojů... Raději bych zkurvil levný šroubovák než několika násobně dražší součástku a spousty času se seřizováním s nahrazením škody způsobené tím, že to stačilo jen utáhnout a levně zajistit ,,lepením,, a ne servat ... Montáži ... k opatrnosti s montáží a dvakrát vyzkoušet než udelat škody ..
Ja si prave myslim že kvalita naradia by mala biť vemi vyská a uťahovať s citom vzhladom ku použitým skrutkám. Práve može biť opačný prípad že potrebuje skrutku povolit a nekvalitným naradim len strhnem imbus alebo krýž a mám o zábavu postarané aby som to dostal von. Idalny príklad su M3x5 červiky kde na heli a hlavne menšich ich je dosť. a červik sa skutočne zle vyberá napr z rámu padlovačky. Tak isto šroby čo držia kovové domčeky na TREXE 600 a s Algin špeci skrutkamy. Zakusne sa skrutka do hliniku a pokial som nemal dobré naradie musel som to pajkou nahriať aby povolil. S dobrým nadobičkom nema problema.
Ano já s tebou souhlasím, dobré nářadí je základ. Bude to nejvíc o tom citu asi, Protože sem s dobrým šroubovákem, který se fakt dobre držel v ruce při utahování strhl uplne lehce s citem závit (v plastu) a přitom sem to mohl dotáhnout obyčejným šroubovákem kvality z tržiště a místo stržení závitu mi mohl lehce jen proklouznout v ruce :--). Takže to bylo myšleno jen jako, že neco špatné nemusí ,,někdy,, být zase špatné. JInak muj nazor je, že o dobrém nářadí není pochyb a nejlepší je asi fakt kupovat veci individuálně, než koupit celou sadu stejné v tom horším případě špatné kvality.