Sada nářadí na Heli, Tools set na Heli??

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pkotatko »

Ano, vypadá to hezky. Krásný kufřík, pěkně uložené nářadí.......
Nechci být jedovatý, ale kvalita tohoto nářadí :?: :?: :?:
Pokud je kvalitní tak jen souhlasím. Jen se mi tomu nechce moc věřit.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Drop

#17 Příspěvek od Drop »

pkotatko píše:Ano, vypadá to hezky. Krásný kufřík, pěkně uložené nářadí.......
Nechci být jedovatý, ale kvalita tohoto nářadí :?: :?: :?:
Pokud je kvalitní tak jen souhlasím. Jen se mi tomu nechce moc věřit.

Někdo psal, že je imbus z tvarohu, tak asi to nebude žádná sláva. :roll: Spíš člověka zaujme urovnané nářadí v pěkném kufru, ale jak řikáš...kvalita no :roll: nevim.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Vita_Valke »

každý si tu chválí Hudy imbusy, já kupoval Wera nářadí a taky špička
http://www.naradionline.cz/kategorie/ru ... bus-prime/
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
HynX
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od HynX »

pls nema niekto link na online obchod (NIE cesky) kde predavaju HUDY naradie, nemozem nic najst. dik.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
zdzd

#20 Příspěvek od zdzd »

kmarty

#21 Příspěvek od kmarty »

Tyjo, to musi bejt slusna krize kdyz se neda Hudy sehnat na Slovensku.
Nebo to je shoda jmen?
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
HynX
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od HynX »

kmarty píše:Tyjo, to musi bejt slusna krize kdyz se neda Hudy sehnat na Slovensku.
Nebo to je shoda jmen?
nepisal som, ze nemoze byt zo slovenska ;)
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Georg9

#23 Příspěvek od Georg9 »

Hoši hlavně to moc nepřehánějte, aby kvalita nářadí nebyla o moc kvalitnejší než našich strojů... Raději bych zkurvil levný šroubovák než několika násobně dražší součástku a spousty času se seřizováním s nahrazením škody způsobené tím, že to stačilo jen utáhnout a levně zajistit ,,lepením,, a ne servat :-D... Montáži ... k opatrnosti s montáží a dvakrát vyzkoušet než udelat škody :)..
Georg9

#24 Příspěvek od Georg9 »

Ještě, že sem lezu vůbec, koupil jsem si takovou pistolku (hornbach 200kc), znáte spoje pomocí roztaveného polymeru.. Zda nekdo používá k návratnosti strženého závitu v plastu. Mám zkušenost, že pokud to není moc vyjeté, tak stačí anaerobní lepidlo, které vymezí vůle a vytvoří to co člověk pokazil :--), funguje i pro další pevné sešroubování. Kov/plast (samořez i metrika šroub v plastu - cca do 3mm). Jestli zkoušel někdo vytmelit vule v závitu jinak :--). Jinak myslím ze na makety to nekdo používá.. hojte
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od pkotatko »

Na stržený šroub/závit v plastu používám velmi úspěšně vteřiňák. Nakapu, zašroubuju a lehce utáhnu. Za chviličku dotáhnu a je to.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
zdzd

#26 Příspěvek od zdzd »

Jako základ jsem pořídil toto http://www.gme.cz/cz/index.php?product=731-062

Do toho pak HUDY imbus 1.5, 2, 2.5, k tomu měrky na padla a listy, kleště na kloubky, jeden pořádný křížák a narex imbus 3 a 3.5. Pak ještě maticové klíče podle potřeby.

S tím už se pak dá vydržet.
PUF26

#27 Příspěvek od PUF26 »

Georg9 píše:Hoši hlavně to moc nepřehánějte, aby kvalita nářadí nebyla o moc kvalitnejší než našich strojů... Raději bych zkurvil levný šroubovák než několika násobně dražší součástku a spousty času se seřizováním s nahrazením škody způsobené tím, že to stačilo jen utáhnout a levně zajistit ,,lepením,, a ne servat :-D... Montáži ... k opatrnosti s montáží a dvakrát vyzkoušet než udelat škody :)..

Ja si prave myslim že kvalita naradia by mala biť vemi vyská a uťahovať s citom vzhladom ku použitým skrutkám.
Práve može biť opačný prípad že potrebuje skrutku povolit a nekvalitným naradim len strhnem imbus alebo krýž a mám o zábavu postarané aby som to dostal von. Idalny príklad su M3x5 červiky kde na heli a hlavne menšich ich je dosť. a červik sa skutočne zle vyberá napr z rámu padlovačky. Tak isto šroby čo držia kovové domčeky na TREXE 600 a s Algin špeci skrutkamy. Zakusne sa skrutka do hliniku a pokial som nemal dobré naradie musel som to pajkou nahriať aby povolil. S dobrým nadobičkom nema problema.
buml

Narex

#28 Příspěvek od buml »

Nevim, ale dat za imbusovej sroubovak tri stovky se mi zda vic nez dost.
Pouzivam nekolik let (pravda ne na RC, ale na opravy aut, stavby PC a vse na baraku) Narex a maximalni spokojenost.
Imbusovej sroubovak http://proe.cz/narexby2/?c=narexby_2390 kus za 53,- bez dane.
Na http://www.ges.cz/naradi-antistatika/sroubovaky/narex/serie-profi-micro-line/sestihranne-imbus/XJCA5R.html dokonce kus 62,- s dani

Sady vypadaj pekne, ale temer vzdy kvalita hodne zaostava. Takze dle me radsi vse poskladat kus po kuse, nez pak koukat do prazdnyho kufriku.
zdzd

Re: Narex

#29 Příspěvek od zdzd »

buml píše:Nevim, ale dat za imbusovej sroubovak tri stovky se mi zda vic nez dost.

Tak mě se to nezdá. Ušetříš dvě kila na šroubováku, xindlem zmastíš hlavu utopeného šroubu nebo červíku a jsi nahraný. Může to znamenat nejen ztracený den na nápravě škod, ale taky třeba zničit některé díly (třeba bočnice trupu vrtulníku) se škodou v tisících. Přitom kvalitní nářadí vydrží "věky" a lze s ním pracovat bez obav. Investice vložené do nářadí se mi vždy brzo vrátily.
Georg9

#30 Příspěvek od Georg9 »

PUF26 píše:
Georg9 píše:Hoši hlavně to moc nepřehánějte, aby kvalita nářadí nebyla o moc kvalitnejší než našich strojů... Raději bych zkurvil levný šroubovák než několika násobně dražší součástku a spousty času se seřizováním s nahrazením škody způsobené tím, že to stačilo jen utáhnout a levně zajistit ,,lepením,, a ne servat :-D... Montáži ... k opatrnosti s montáží a dvakrát vyzkoušet než udelat škody :)..

Ja si prave myslim že kvalita naradia by mala biť vemi vyská a uťahovať s citom vzhladom ku použitým skrutkám.
Práve može biť opačný prípad že potrebuje skrutku povolit a nekvalitným naradim len strhnem imbus alebo krýž a mám o zábavu postarané aby som to dostal von. Idalny príklad su M3x5 červiky kde na heli a hlavne menšich ich je dosť. a červik sa skutočne zle vyberá napr z rámu padlovačky. Tak isto šroby čo držia kovové domčeky na TREXE 600 a s Algin špeci skrutkamy. Zakusne sa skrutka do hliniku a pokial som nemal dobré naradie musel som to pajkou nahriať aby povolil. S dobrým nadobičkom nema problema.

Ano já s tebou souhlasím, dobré nářadí je základ. Bude to nejvíc o tom citu asi, Protože sem s dobrým šroubovákem, který se fakt dobre držel v ruce při utahování strhl uplne lehce s citem závit (v plastu) a přitom sem to mohl dotáhnout obyčejným šroubovákem kvality z tržiště a místo stržení závitu mi mohl lehce jen proklouznout v ruce :--). Takže to bylo myšleno jen jako, že neco špatné nemusí ,,někdy,, být zase špatné. JInak muj nazor je, že o dobrém nářadí není pochyb a nejlepší je asi fakt kupovat veci individuálně, než koupit celou sadu stejné v tom horším případě špatné kvality.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“