Rolba
podle mě by stačilo na ten spalovák dát akorát alternátor(třeba s favoritu) a nabíjet s nim normální autobaterii.z ní vezmeš proud pro dva elektromotory s obousměrnými regulátory a máš to vyřešený,bude tam i ten zvuk spalováku nebudeš muset nic nabíjet,a můžeš tvrdit že používáš jako pohon nejmodernější automobilovou hybridní technologii.
Naděje umírá až po nás.
diablotin píše:podle mě by stačilo na ten spalovák dát akorát alternátor(třeba s favoritu) a nabíjet s nim normální autobaterii.z ní vezmeš proud pro dva elektromotory s obousměrnými regulátory a máš to vyřešený,bude tam i ten zvuk spalováku nebudeš muset nic nabíjet,a můžeš tvrdit že používáš jako pohon nejmodernější automobilovou hybridní technologii.
nebo dat rolbe na korbu malou elektrocentralu (a budes mit i maketovej naklad ).
- Kopfrkingl
to Blázen: ty diferenciál..... cápu tvůj návrh,ale nebudou se hodně opotřebovávat,nevo spíš nevylámu zuby??přece pokud se vstupní hřídel toči a jedna z těch dvou výstupních ne tak buď vylámu zuby nebo se to nebude točit vůbec....ale nevim nemám s tím zkušenost............ztaklže se nechám rád poučit 
->MX 16s<-Piper J-3 CUB , Kawasaki Ki-61, motorový větroň Primera, AXN Floater-Jet, Mitschubischi A6M2 1:12 ve výstavbě
to Diaboltin: tak taky by se dalo ,ale není to zbytečně komplikované??musel bys koupit moto ,alternátor a ještě dva elektromotory nějaký před nebo komplet převodovku plus dva obousměrné regle.ale taky je to jedna z možností .Dík
->MX 16s<-Piper J-3 CUB , Kawasaki Ki-61, motorový větroň Primera, AXN Floater-Jet, Mitschubischi A6M2 1:12 ve výstavbě
Určitě budu odklízet kolem baráku,vzhledem k tomu že od cesty k vjezdu do garáže to je 65 m plus ještě n2jáké chodíky,a taky možna na letiště,ale tak kvůli některým osobám aby měli co zavidět, ale neberte si to osobně asi ej neznáte 
-
Smartyn34
- Kontaktovat uživatele:
Gormen píše:ale nebudou se hodně opotřebovávat,nevo spíš nevylámu zuby??
Právě že diferenciál se nijak neopotřebuje ani nezničí,
http://cs.wikipedia.org/wiki/Diferenci% ... chanika%29
Jediný co by se opotřebovalo by bylo to brždění, ale to bys musel nahrnout hodně sněhu.
Ten diferák mě taky napad...
Hodil jsem lehké schéma omlouvám se za kresbu
Dal jsem k tomu malou převodovku šla by třeba použít z Fichtla.
Pokud máš přístup k soustruhu, vrtačce a svářejdě. Tak by to nějak takhle mohlo jít.
Je to s ohledem na jednoduchost a přenos vjetšího kroutícího momentu.
http://www.rajce.net/a3013699
Hodil jsem lehké schéma omlouvám se za kresbu
Dal jsem k tomu malou převodovku šla by třeba použít z Fichtla.
Pokud máš přístup k soustruhu, vrtačce a svářejdě. Tak by to nějak takhle mohlo jít.
Je to s ohledem na jednoduchost a přenos vjetšího kroutícího momentu.
http://www.rajce.net/a3013699
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
nwm možna to je blbost ale já si to představoval takhle, olejové čerpodlo poháněné motorem (spalovacím)to by přes přepouštěcí ventily poustělo hadicemi k pásovému ústrojí ten olej a tam by ten olej v nějaké skřince roztácel lopatky nebo zuby ozubeného kola,které by bylo na stejné hřídeli nebo jinak přenášelo ten krou´ták na hnací kolo pásu ....................je to nesmysl ???