bambi
bambi
Ahoj stavim tenhle model a vůbec si nevím rady s trupem, jde o to že dolní část je ohnutá do dvouch směrů, doprava a nahoru, tak sem píšu, jestli by se nenašel někdo kdo by poradil jak na to 
FAQ není sprostý slovo,Hledat není jenom pro slepý
Re: bambi
trey píše:Ahoj stavim tenhle model a vůbec si nevím rady s trupem, jde o to že dolní část je ohnutá do dvouch směrů, doprava a nahoru, tak sem píšu, jestli by se nenašel někdo kdo by poradil jak na to
mám dotaz: co je to za éro?? myslím že jsem ho zhruba před 20lety stavěl,pokud je to ono.
Mistik 125- 2x ,panic biplane, F4u,p40
DX7
DX7
A safra,
gumáci jsou docela alchymie - rc stroje mi proti tomu přijdou jako brnkačka.
Nakrucování negativů, pozitivů, přihýbání kormidel, dovažování atd.
Gumáci jsou o trpělivosti. Tohle bude chtít nastudovat nějakou literaturu. Mám obavu, že tohle na fóru půjde řešit hodně ztuha.
gumáci jsou docela alchymie - rc stroje mi proti tomu přijdou jako brnkačka.
Nakrucování negativů, pozitivů, přihýbání kormidel, dovažování atd.
Gumáci jsou o trpělivosti. Tohle bude chtít nastudovat nějakou literaturu. Mám obavu, že tohle na fóru půjde řešit hodně ztuha.
Pochválen buď každý den, kdy to nesu domů vcelku 
Aby ti na konci motorového letu - keď už je uvolnená, ale ešte sa točí, prípadne pri prasknutí jedného vlákna - nerozprskla celý trup na triesky....trey píše:A bude hodně vadit, že sou obě křídla stejně velký ? Blbě sem to přenesl z plánu a ted se bojim, že to nebude lítat ty zatáčky, mám třeba na levou stranou dat malinký závažíčko ?? Proč se má ta guma svazovat ?
http://lubo111.rajce.idnes.cz
- rbiciste
- Kontaktovat uživatele:
trey píše:A bude hodně vadit, že sou obě křídla stejně velký ? Blbě sem to přenesl z plánu a ted se bojim, že to nebude lítat ty zatáčky, mám třeba na levou stranou dat malinký závažíčko ?? Proč se má ta guma svazovat ?
Rozhodně doporučuji se podívat do diskuse na http://www.minimakety.cz/ , kde se vyskytují největší znalci gumáků, např. i pan Koutný.
Radovan