Pripojil jsem dnes pres Watt`s Up novou baterku. Po zapnuti motoru bylo vse jak ma byt, protekajici proud kolem 49 A - coz odpovida dane konfiguraci.
Za chvili (par sekund) sel vykon a samozrejme protekajici proud dolu. Klesl a ustali se nekde na 15 A. Uz sem si zacal nadavat, ze jsem naletel a koupil (z druhe ruky) pekny smejd, mekky jak blato.
Vyzkousel jsem jiny pack a to stejne. Kdyz baterii pripojim naprimo, tak to drzi ....
Konektory mam MP Jet 3,5. Po posledni pajeci oprave konektoru jsem ten Watt`s up urcite pouzival a nebyl s nim tento problem.
Mate nejaky napad co se stalo nebo cim to muze byt ?
Watt`s Up - mereni
Ahoj.
Len ma napadlo či si dodržal správny postup pri zapínaní.
Kopiroval som to zo stránky RCM-Pelikan :
Pozor: Wattmetr po zapnutí (během doby, kdy se rozsvěcuje displej) provádí autokalibraci. Pro její správný průběh je nezbytně nutné, aby po tuto dobu nebyla k výstupu přístroje připojena žádná zátěž. Jinými slovy: wattmetr vždy nejprve připojte k napájecímu zdroji, vyčkejte plného rozsvícení displeje a teprve poté připojujte k jeho výstupu zátěž. V opačném případě by naměřené hodnoty nemusely odpovídat skutečnosti.
Len ma napadlo či si dodržal správny postup pri zapínaní.
Kopiroval som to zo stránky RCM-Pelikan :
Pozor: Wattmetr po zapnutí (během doby, kdy se rozsvěcuje displej) provádí autokalibraci. Pro její správný průběh je nezbytně nutné, aby po tuto dobu nebyla k výstupu přístroje připojena žádná zátěž. Jinými slovy: wattmetr vždy nejprve připojte k napájecímu zdroji, vyčkejte plného rozsvícení displeje a teprve poté připojujte k jeho výstupu zátěž. V opačném případě by naměřené hodnoty nemusely odpovídat skutečnosti.
Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet . JAN WERICH
Co je to za baterky ? Lipo nebo NiCD ? Při jaké teplotě jsi testoval ? Udělal jsi min 3 cykly vybít-nabít , když jsou nové ??? Nebyl těch 49A rozběhovej proud motoru, jakého vlastně motoru ? Co je to vůbec za pohon a do čeho ?????
Otázek je hodně ...
Otázek je hodně ...
EasyStar, EasyGlider (obě verze), Toro 900 , Tornado XX , MaxiSwift , EasyCopter V6