AdamProg píše:1ondra9 píše:Tak můj příspěvek přejdi bez povšimnutí oka (což už se vlastně nepovedlo)
a já jse Všem zůčasněným omlouvám za můj příspěvek který vůbec nikomu nepomohl ba dokonce někoho pobouřil ......
A teď možná zase někoho naseru.........ale zkusim to..........
..........jen tak pro info ..... kerá sestava rotorový hlavy by byla k zvážení - koupit či nekoupit ?? - nerejpám !!!! jen by mě to skutečně zajímalo jelikož jak jsi psal Txxx 450 nevlastním...........
origo align ???
Doufam ze se te muj prispevek nejak osobne nedotkl.
Je mi jedno kolik kdo pise prispevku. Ja sem zareagoval, jen kvuli tomu, ze mi ta rotorova hlava, neprisla jako dobra rada, proto sem to nepresel. To "psani prispevku za kazdou cenu", me to tak prislo, kdyz sem premyslel, proc si to sem psal, kdyz si tim nejses jistej(jak si sam popisoval).
Jinak ja mam v rotorovych hlavach take vule a s vybracema problemy nemam. Mozna ze by chtelo nejak vyjasnit druhy vuli.
1) Prime vule, soucast na soucast, ty by meli byt velmy male.
2) Vule mechaniky, napriklad vule mezi cyklikou a gripem. Tam se sectou vsechny nepatrne vule, vsech pak, lozisek a kloubku a vysledna vule je velka, coz je normalni.
Jinak ja nemam orginal Align abych mohl porovnat kvalitu HK a Trex. Ale samozrejme, ze jak napovida cena Align bude doufam kvalitnejsi. Ale bohuzel samostatnou Align rotorovou hlavu sem nevidel, a jestli je, tak asi bude znatelne drazsi. Ale urcite bych doporucoval hlavu SEv2, nebo novejsi.
môžem sa spýtať, máš HKčko v plaste alebo v kove?? ja len že či vznikajú až tak vôle aj na tej novej full alloy verzii..