Motor MIG/7,2V + převod 2,33:1 a vrtuli 9x5 to neudělal a běhá dodnes bez problému(myslím tím na 3čl)
Mohl motor tak rychle odejít nebo to byla nějaká náhodná chyba výrobku?
FlyerMan píše:Vzdy motor nejdrive zabehnout, at si sednou uhliky a teprve potom provozovat. Nikdy 6V, 7.2V nebrat naprimo na 3S !!! Od toho je spec. verze 400-ky
helbo píše:zabehnúť a ako ? .... skúšal som speed 300 v destilovanej vode na 7x NiMH... no zo začiatku to vyzeralo dobre, vyplavilo to z neho bordel a potom už len pozeram ako nádobkou padá uhlík ku dnu.... možno som to nemal dať priamo na baterky.... bolo by možné ho pustiť cez regulátor ? aby sa netočil na plný kotol, alebo poznáte iný zabeh ?
helbo píše:vyznáš sa v tom ? čo odporúcaš ? a čo si myslíš o zábehu ce reg.... myslím, že keď nebude pod vodoutak by sa mu nemalo nič stať
helbo píše:no paráda zdroj mám a spravil som si ručne reguláciu.... možen regulovať napätie od 0 po 30V a prúd od 0 po 3A... takže s tým by som si mal kvalitne vystačiť.... koľko odporúčate do neho pustiť ?
blesk píše:ve větroní jsme měl motor speed 400/6V motor jsem střídsavě provozoval s 2čl. Li-Pol Kokam 910SHD a vrtuli z čínského kompletu)s tou větší) a s 3čl.Li-Ion power 1100mAh od J.Tinky s vrtuli graupner 6x3 proud s 2čl cca 9A a s 3čl cca 15Abyl tam regulátor Jeti 012(12Atrvale a 15A 30sec.)
Motor MIG/7,2V + převod 2,33:1 a vrtuli 9x5 to neudělal a běhá dodnes bez problému(myslím tím na 3čl)
Mohl motor tak rychle odejít nebo to byla nějaká náhodná chyba výrobku?